90’+6Final del partit. Guanya l’Andorra, després d’un gol d’Iván Gil que dona el pas a la final al conjunt tricolor!
90’+3LEAL A FORAAAAA!!! L’HA TINGUT EL LATERAL
Imatge 90′Groga a Xiao Khe
90′4 minuts d’afegit!
87′ATURA OIER EN DOS TEMPS!
84′NIETOOOO! ATURA ALIAGAAAA!
Imatge 82′Canvi a l’Andorra. Entra: Diego Gionzález , SURT: Marsà
76′IVÁN GIL LA FLATA AL TRAVESSER!
Imatge 74′Canvi a l’Andorra. Entra: Molina , SURT: Jandro
Imatge 72’Xut amb l’esquerra del ’10’, que frega en un defensa i deixa sense resposta el porter Aliaga.
Imatge 72’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOOOOL D’IVÁN GIL!!!! EL PRIMER DE L’FC ANDORRAAAAAAAAAAA!!!! .
Imatge 71′Canvi a l’Hospitalet. Entra: Canario , SURT: Lobete
70′SHABANIII PERO SOBRE DEL TRAVESSER!
68′Cinquè còrner per l’Andorra
Imatge 62′Triple canvi del partit a les files del conjunt de l’Andorra ENTRA: Xao Khe, Pator i Gil; SURT: Calvo, Bomba i Martin.
Imatge 59′Doble canvi del partit a les files del conjunt local ENTRA: Martinez i Gómez; SURT: López i Adán.
57′Gran centrada de Leal, però la rematada de Marsà marxa molt adalt
53′XUT DE NIETOOOOO! FORAAA!
48′Demana penal l’Hospitalet per mans de Bomba dins de l’àrea
Imatge 47′Groga a Bomba
Imatge 45′Primer canvi del partit a les files del conjunt local ENTRA: Sarr; SURT:.
45′Comença la segona part!
45+1′ Mitja part a la Feixa Llarga
45′1 minut d’afegit!
43′L’ha tingut l’Hopsitalet! L’ha tingut Rubi!
Imatge 37′Groga a Aliaga
35′EL XUT D’ÁLVARO MARTÍN A FORAAA!!!
30′ Quart córner pel conjunt tricolor!
25′ JANDRO INTENTA EL GOL OLÍMPIC!
25′ Tercer córner per l’Andorra!
24′ Continua atacant l’Andorra que busca el gol, poc del conjunt local demoment en aquest primer temps.
15′ JANDROOOOO! TOCA EN UN DEFENSA I SERÀ CÒRNER PER L’ANDORRA /td>
10′ S’activa bé el conjunt tricolor, circulant tant per dins com per fora, amb domini clar de la possessió. Està còmode l’equip de Sarabia. /td>
06′ Primer córner per l’Andorra! Està molt bé el conjunt tricolor en la seva circulació. /td>
03′ Aturaa Aliaga en segona instància!
01′ Comença el partit!
a
19.58 Surten els jugadors a la gespa del Municipal de la Feixa Llarga. En uns instants començara la primera semifinal.
19.47Es retiren a vestidors els jugadors per escoltar les últimes indicacions dels entrenadors.
19.38Escalfen tots dos equips al Municipal d’Hospitalet. Partit molt important, l’Andorra defensa el títol.
19.20EL CE l’Hospitalet jugarà amb Aliaga, Rubi, Pentelei, Vicente,Cabrera,Alvover,López, Lobato,Lasso,Jabbie, Aldo.
19.20L’FC Andorra jugarà amb Oier, Leal, Arroyo, Marsà,Bomba, Jandro, Álvaro Martin, Shabani,Álex Calvo, Nieto, Pablo Moreno.
18.41Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre el CE l’Hospitalet i l’FC Andorra. Partit corresponent a les semifinals de la Copa de Catalunya. El duel començara a les 20h al Municipal de l’Hospitalet.