FUTBOL

DIRECTE: Atlètic Club Escaldes – Partizani | Conference League

FINAL DEL PARTIT! ATLÈTIC 0-1 PARTIZANI.

Un instant del partit entre l'Atlètic i el Budocnost
90′ FINAL DEL PARTIT! ATLÈTIC 0-1 PARTIZANI.
90′ L’ha tingut el Partizani, dons jugadors sols a l’àrea no aconsegueixen marcar el segon.
90′ ATURA GRACIAAAAAAA!QUE SALVA A L’ATLÈTIC!
90′ Set minuts d’afegit!
Imatge 89′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Meneses ; SURT: Rabassó
83′ L’ha tingut el Partizani. Sol Da Silva dins de l’àrea que remata al pal dret del porter i per poc no entra el segon pels albanesos.
Imatge 83′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Guillaume i Gemelson ; SURT: Aguero i Hamza
80′10 minuts pel final del partit, continua l’Atlètic sense crear molt de perill, partit de moment favorable pels albanesos.
75′CÓRNER PER L’ATLÈTIC!
75′ L’HA TINGUT MORALESSSSSS! REMAT DE CAP QUE TREU LA DEFENSA DEL PARTIZANI.
75′ CÓRNER PER L’ATLÈTIC!
69′ Un altre ocasió pel Partizani. Xut des de la frontal de Da Silva que marxa al costat dret de la porteria escaldenca.
65′El córner acaba en res!
65′CÓRNER PER L’ATLÈTIC!
Imatge 64′Canvi al Partizani. ENTRA: Taipi i Biliali ; SURT: Mehmeti i Rrapaj
Imatge 64′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Miguel GÓMEZ ; SURT: Pau FERRER
50′Continua atacant el Partizani. No aconsegueixen els andorrans passar amb claredat a tres quarts de camp.
Imatge 52’Gol del Partizani. Gol de Mba. Error clar del porter de l’Atlètic que no treu la pilota i el davanter a la pressió la roba i remata a porteria buida.
50′ATURAAAAA GRACIAAA! REMAT DE CAP QUE ATURA EL PORTER DE L’ATLÈTIC SENSE PROBLEMES!
50′Falta perillosa pel Partizani.
Imatge 45′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Lubamba ; SURT: Gómez Abreu
Imatge 45′Canvi al Partizani. ENTRA: Da Silva i Maguette ; SURT: Murataj i Grezda
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
45′DESCANS!
45′Un altre ocasió del Partizani a l’últim minut, Mba no arriba per poc a enganxar la pilota.
45′L’ha tingut el Partizani. Un xut dins de l’àrea escaldenca marxa per sobre del travesser.
45′Tres minuts d’afegit.
Imatge 43′Groga a David López
38′Un altre xut del Partizani que marxa a fora per poc. Comencen a generar ocasions clares els albanesos.
37′SALVAAAA MORALESSSS SOTA PALS! UN XUT DEL PARTIZANI DINS DE L’ÀREA QUE HA DE TREURE EL DEFENSA MORALES SOTA LA LÍNIA!
33′Controla el joc el Partizani però sense crear massa ocasions de perill, ja que l’Atlètic esta defensant de manera notable.
26′XUT D’AGUEROOOOO! A LES MANS DEL PORTER!
26′Ataca ara més incisiu l’Atlètic amb bones internades per dins de l’extrem Gómez Abreu.
22′Un altre córner pel Partizani.
20′L’ha tingut el Partizani. Tir de Mehmedi que marxa per poc al pal dret de Gracia.
20′Córner pel Partizani.
19′Tir des de la frontal del Partizani, que desvia Morales a córner.
16′Ben plantat l’Atlètic en defensa evitant ocasions clares del Partizani. L’Atlètic busca tenir més la pilota, però els albanesos pressionen ben a dalt.
12′Remat de cap de Mba que marxa fora.
12′Córner pel Partizani.
11′Remat del Partizani que acaba en córner.
11′Falta molt perillosa a la frontal de l’àrea a favor del Partizani.
7′LA PENJA MORALESSSS!! PER POC NO ARRIBA PILOTO!
7′FALTA PERILLOSA PER L’ATLÈTIC!!
4′Córner pel Partizani.
3′Primers minuts de tanteig entre els dos equips, sense un dominador clar.
0′Comença el partit!
16.55Surten els 22 protagonistes al terreny de joc.
16.45Els arbitres del partit seran els gal·lesos: Robert Jenkins com àrbitre principal i Beckett i Hendricks com àrbitres assistents.
16.41Molta gent d’Albània s’ha desplaçat al Principat i omplen la grada per animar el Partizani
16.40Escalfen els equips a la gespa del Comunal
16.25ONZE DEL PARTIZANI: Qirko, Atanaskoski, Mehmeti, Grezda, Kocijan,Murataj, Cara, Sota, Hadroj, Mba i Rrapaj
16.20ONZE DE L’ATLÈTIC: Gracia, Aguero, Sgrò, Morales, Lopez, Bouharma, Ferrer, Paez, Rabassó, Piloto i Gómez Abreu
16.00El partit començarà a partir de les 17.00 h a l’Estadi Comunal. Els escaldencs venen de caure fa un més de la ronda preliminar de la Champions League davant el Budocnost. El Partizani també ve de caure però de la primera ronda de la màxima competició europea davant el Bate Borisov bielorús.
16.00Bona tarda i benvingut al minut a minut del duel entre l’Atlètic Club Escaldes i el Partizani , corresponent a l’anada de la segona ronda prèvia de la Conference League.