FUTBOL

Debut amb derrota de l’Atlètic davant el Partizani (0-1)

Els escaldencs no poden davant el físic dels albanesos i cauen per 0-1 en el partit d’anada

Un instant del partit entre l'Atlètic i el Partizani / ACE

L’Atlètic Club Escaldes ha caigut per 0 a 1 davant el Partizani albanès a l’Estadi Joan Samarra. L’equip escaldenc que feia el seu debut en una segona ronda prèvia de la Conference League, no ha pogut emportar-se premi en el partit d’anada i marxa a Albània amb l’eliminatòria en desavantatge.

En una primera part sense moltes ocasions de perill i amb un clar dominador de la pilota el Partizani. L’equip albanès ha comptat amb les millors oportunitats del partit per encetar el marcador. La pressió tan intensa del conjunt albanes no permetia una circulació còmoda als escaldencs, amb tot i això, l’equip andorrà ha buscat jugar un joc més directe amb els extrems Gómez Abreu i Rabassó però sense un perill clar. En una part complicada pel conjunt de Luque, el Partizani ha avançat línies i ha tingut l’oportunitat més clara. Javi Morales treia una pilota sobre la línia al minut 37, que podia haver significat el 0-1 al marcador. Abans del pas per vestidors, el Partizani ha tingut un altra ocasió clara a l’últim minut, una centrada des de la banda dreta, el davanter Mba isolat no aconseguia rematar entre els tres pals.

Després del pas per vestuaris, l’Atlètic ha sortit neguitós i el Partizani ho ha aprofitat continuant amb la seva pressió a dalt. La insistència ha donat els seus fruits per als albanesos, que s’han avançat en el marcador al minut 52 . Un error clamorós del porter de l’Atlètic, Gràcia que no es decidia amb qui jugar dins de l’àrea, acaba amb el davanter Mba robant-li la pilota per rematar a porteria buida i posar el 0-1 a l’electrònic. L’Atlètic no ha estat còmode al partit i el Partizani continuava atacant i creant ocasions de perill. La més clara i única ocasió per als andorrans ha arribat en un córner, on Javi Morales amb el cap no encertat a porteria. Fins al final del partit els albanesos han buscat el segon, però una aturada de Gràcia i un contraatac evitat per Miguel Gómez han deixat el partit amb el 0-1 final.