POLIESPORTIU

DIRECTE: ALEMANYA – ANDORRA | EUROPEU HOQUEI PATINS

ALEMANYA 2-0 ANDORRA. FINAL DEL APRTIT!

Un moment del partit entre Andorra i Alemanya
0′FINAL DEL PARTI! ALEMANYA 2-0 ANDORRA.
1′Falla el tir lliure Andorra!!
Imatge 22′Targeta blava per Alemanya.
4′Temps mort demanat per Alemanya
7′Ho està intentant Andorra però no pot amb el porter germànic.
12′Temps mort demanat.
13′PENAL FALLAT PER NIL CASTELLVÍ! ANDORRA JA N’HA FALLAT DOS!.
13′PENAL PER ANDORRA!.
15′Al pal Alemanya. Continuen atacant el germànics.
15′Temps mort demanat per Andorra.
Imatge 18’Gol d’Alemanya. Gol de Lukas. Para Carlos de Sousa la falta directe però en el refús marca el jugador germànic. Alemanya (2-0) Andorra
Imatge 18′Targeta blava per Nil Dilmé
20′AL PAAAAAL NIL DILMÉ! L’HA TINGUDA ANDORRA!
22′FALLLA GERARD MIQUEL LA FALTA DIRECTE PER ANDORRA!
25′COMENÇA LA SEGONA PART!
0′FINAL DE LA PRIMERA PART! ALEMANYA 1-0 ANDORRA
5′Temps mort demanat per Andorra. Alemanya molt millor i més intensa en defensa. Bones aturades de Carlos de Sousa per evitar el segon gol dels germànics.
7′Partit d’anada i tornada, però els alemanys més ubicats en el partit i amb una defensa, de moment, encomiable.
11′De moment el porter germànic atura tots els xuts dels andorrans.
12′Pausa d’hidratació, fa molta calor al pavelló.
15′Temps mort demanat per Andorra
Imatge 17’Gol d’Alemanya. Daniel Schreider. Alemanya (1-0) Andorra
20′Primers minuts de domini andorrà, que circula bé la pilota però sense acabar de fer xuts molt clars.
21′QUINA OCASIÓ DE PICANYOL! Ha hagut de posar l’estic el porter d’Alemanya
25′COMENÇA EL PARTIT!
15.55Sonen els himnes a Sant Sadurní d’Anòia! Jugadors llestos per començar el partit!
15.28Escalfen tots dos equips al Pavelló Olímpic d’Anoia.
15.10Suïssa fa un moment ha guanyat el seu enfrontament davant Anglaterra per un ajustat 1-2. Els suïssos esperen rival per la lluita de la cinquena plaça.
15.05Andorra arriba després de perdre ahir als quarts de final davant Itàlia per 4-1.
15.05Bona tarda i benvinguts a la prèvia del duel entre Alemanya i Andorra de l’Europeu d’Hoquei Patins! Andorra busca guanyar als germànics per poder lluitar per la cinquena plaça, l’objectiu marcat peel conjunt andorrà.