FC ANDORRA

Tarda negra de l’Andorra a Astorga

La falta de competitivitat marca un altre partit negre per al conjunt tricolor que cau eliminat a la primera ronda

Un instant del partit entre l'Astorga i l'FC Andorra / FCA

I el somni de la copa s’ha convertit en autèntic malson. El conjunt tricolor ha caigut (1-0), davant una Astorga que ha estat més intens i competitiu, factor que ha estat determinant. L’FC Andorra s’ha trobat un escenari imprevisible i en el que els fantasmes dels partits fora de casa tornen a rondar sobre el rendiment de l’equip.

Amb un guió sobre el paper favorable, la primera part ha demostrat que en la copa tot pot passar. En aquest cas, l’Eragudina, a Astorga, camp dels antics, d’aquells místics, en el qual es fan els jugadors de veritat i on la qualitat és difícil de relluir. I és que l’Andorra, ha tingut serioses complicacions davant un equip que ha sortit amb més ganes i intensitat. Amb tot en contra per als locals, el seu joc vertical ha fet estralls a una defensa tricolor que ha tornat a demostrar moltes dificultats i feble, sobretot en jugades a pilota parada.

Els de Sarabia, han vist minimitzat el seu joc i pràcticament no han tingut ocasions importants i furtives de cara a gol. I és que l’equip tricolor ha començat a semblar-se al dels primers partits fora de casa, sense contundència i amb una mar de dubtes. L’Astorga ha començat a permutar molt més i Ratti ha salvat en més d’una ocasió a l’Andorra, però en el minut 23, l’eliminatòria s’ha començat a complicar. Una acció de córner directe i molta confusió de jugadors en el primer pal, ha arribat el gol dels locals, obra d’Ivi Vales. L’entrenador basc ho ha mirat amb ressentiment, davant una jugada en el qual l’equip tornava a estar molt fluix en els marcatges.

Amb una primera part per a oblidar, on el conjunt tricolor no ha mostrat el seu nivell, el segon temps per als homes de Sarabia servia com a antídot al mal fer dels primers 45 minuts. Pitjor la tasca es feia més àrdua, ja que l’equip era molt pla, amb una certa desgana i poca intenció en les accions de pilota divideixi i en la construcció de joc. Els lleonesos sumaven ocasions davant les intencions d’un Andorra cada vegada més obert. Certament, els locals amb un Pablo Amor, que estava sent el veritable vilà del partit, avisava amb el segon i ha amenaçat la porteria de Ratti. I en el minut 69, ha arribat un punt de llum, amb un penal a favor, però Iván Gil ho ha desaprofitat i ha confirmat el moment crític.

Els minuts han passat i l’Andorra ja ha tirat cor, però ni amb l’entrada de jugadors titulars com Schediler i Calvo, no hi havia manera. Partit molt apagat del conjunt tricolor, que ha fet un pas enrere en el joc i marxa d’Astorga eliminat de la Copa. La sensació que deixa l’equip és dolenta i comença a preocupar el seu rendiment lluny del Nacional, en el que diumenge arriba un altre duel important a la Corunya davant el Racing Ferrol.