Derrota contundent en el debut a Montenegro (6-1)

El debut de la selecció al European Qualifiers i d’Albert Panadero a la banqueta tricolor ha acabat amb una clara desfeta a Podgorica

Una imatge del partit / FAF

La selecció absoluta femenina ha fet el seu debut aquest divendres a la fase de classificació per l’Europeu. Davant de Montenegro, el conjunt tricolor ha acabat encaixant una dura derrota i un marcador que no reflecteix el bon partit que ha fet el conjunt tricolor.

El debut d’Albert Panadero no s’ha pogut saldar amb un resultat positiu per la selecció Andorra de Futbol, que tot i competir de valent durant gran part del partit, ha acabat perdent per un clar 6-1.

A la primera meitat, Andorra ha sortit al partit mirant als ulls i competint de valent davant de la selecció que, sobre el paper, ha d’endur-se la primera plaça d’aquest grup. Tot i que Montenegro anava arribant a la porteria de Cardoso, no ho feia amb massa perill, i les d’Albert Panadero, amb un pla de partit molt clar, buscaven les seves opcions al contracop.

A la mitja hora de joc ha arribat el primer del conjunt local, que poc després ha pogut fer també el segon. Tot i això, Andorra ha continuat lluitant i gràcies a un golàs de falta directe de Tere Morató, pocs minuts abans del descans, ha posat la por al cos a les locals i ha tornat a entrar en partit.

Montenegro ha mogut les seves jugadores al descans i veient com Andorra s’apropava, ha posat la sisena marxa. En deu minuts i amb una clara protagonista, Desic, amb un doblet, ha sentenciat el partit. Amb el 4-1 i tot i que les de Panadero ho intentaven amb ocasions de Morató i Laia Sin, ha acabat arribant el cinquè. En l’afegit, unes mans dins de l’àrea tricolor, les ha xiulat l’àrbitre i Bulatovic, tot just abans del final del partit, ha sigut la jugadora encarregada de fer el sisè i definitiu.

Tot i l’ampli marcador, les bones notícies arribaven a Podgorica amb els debuts de Júlia Rodríguez, Lola Campos i Aitana Colobrans. Així com la recuperació després de molts mesos d’Ari Gonçalves, que ha pogut reaparèixer amb la samarreta tricolor.