Federacions

Bons resultats de la FANDJUDO a la Copa d’Espanya de Barbastro

Les categories infantil i cadet van obtenir bons resultats a la Copa d’Espanya en representació de la FANDJUDO

FANDJUDO a la Copa d'Espanya
L'equip cadet al campionat / FANDJUDO

Aquest passat dissabte, l’equip cadet de la Fandjudo va participar a la Copa d’Espanya cadet de Barbastro. L’equip format per Ian López -50, Joan Gilabert -55, Jan Balleste -73, Mihail Kraljevsky +90, Sophie Marty -70 i Isona Cerro en +70 va realitzar molt bons combats.

Destacar el meritori bronze de l’Isona Cerro després de guanyar 3 combats. Molt bon paper també de Sophie Marty amb un bon 5é lloc i 2 combats guanyats i de Jan Balleste amb una victòria però que no va ser suficient per arribar a les places de podi.

En categoria infantil, també va haver-hi competició. En aquest cas diumenge, també a Barbastro es va disputar la Copa d’Espanya Infantil. L’equip composat per Pol Lacambra -42, Victor Perez -46, Cristian Palacio -50, Biel Rodríguez i Roc Ballesté -55 en categoria masculina i Lara Perez i Jana Besolí -57 que van participar en categoria femenina van fer també un molt bon paper. Destacant per sobre de la resta les actuacions de Jana Besolí amb la medalla de bronze i el 9è lloc de Victor Perez.