FUTBOL

Andorra cau davant Grècia amb un arbitratge millorable (0-3)

La selecció femenina de futbol, ha perdut aquest dimarts en el segon partit de la fase de classificació per l’Europeu de 2025 davant Grècia

Laia Sin lluitant una pilota / FAF

Les d’Albert Panadero, que debutaven a l’Estadi Nacional en aquesta fase, han sortit amb molt d’ordre i han pogut aguantar el marcador fins a la mitja part. En els primers minuts, les tricolors han tingut dues ocasions molt clares gràcies a una bona acció de Tere Morató i un xut que ha rebutjat la defensa de Neus Rosas.

Grècia, a poc a poc anava millorant i creixent sobre la gespa del Nacional i s’anava fent gran a través del domini i arribant a la porteria de Luna Vázquez. En l’última jugada de la primera part, les visitants s’han trobat amb un penal, molt dubtós, xiulat sobre una falta de Paula Marques, i que ha acabat transformant Sarri el primer.

A la segona meitat, la superioritat i el gol anotat, ha estat molt de pes per una Andorra, que ha volgut tenir les seves ocasions, però que ha acabat rebent dos gols més, el primer al 56 i el segon, on no s’ha xiulat un possible fora de joc posicional que ha molestat a Luna Vázquez i que ha acabat pujant al marcador, al 67.

Tot i el resultat negatiu, la selecció no ha abaixat els braços i a continuïtat lluitant per buscar el “gol de l’honor”. Els canvis han donat ales i refresc a les del Principat, però s’ha arribat al final del partit amb el 0-3 final.