POLIESPORTIU

Victòria de l’Handbol Club Serradells per escalar posicions (25-29)

Els andorrans amb efectivitat en atac i treball en defensa s’imposen davant l’Amposta

L'Handbol Club Serradells en la victòria a Amposta / HC Serradells

Aquest passat dissabte, l’Handbol Club Serradells va tancar una nova jornada victoriosa en el terreny de joc del Club Handbol Amposta, imposant-se amb un marcador de 25 a 29. Els tricolors van iniciar una bona primera part del partit anant de menys a més i en la qual van marcar el domini en el marcador. El bon treball defensiu i un atac molt efectiu i molt elaborat per part del conjunt andorrà, va permetre marxar al descans amb una diferència de 4 punts, 10-14.

Després pel pas de vestidors, hi va haver continuat en el joc dels andorrans arribant a una diferència de 10 punts als primers 10 minuts del segon període. Tot i que l’Amposta va lluitar per reduir la distància en el marcador, el domini del Serradells era molt clar, amb la gran aportació de jugadors com David Rojo, que va sumar cinc gols al seu compte personal. A més, també van aparèixer, Raul Fernando, Àlex Roig i Llorenç Pellisa, que van tenir una destacada contribució en la defensa, ajudant a equilibrar el joc i tornar a la normalitat del ritme andorrà.

El duel va finalitzar amb un marcador de 25 a 29 a favor de l’Handbol Serradells, que permet a l’equip pujar posicions a la lliga amb quatre punts a la classificació general. Per ara, l’equip andorrà jugarà aquest cap de setmana davant l’Handbol Guissona, en el que és el partit ajornat de la primera ajornada.