Una sots-21 amb personalitat mereix més en la derrota davant Grècia (0-1)

Tot i el bon partit dels d’Eloy Casals, un gol de Tzolis ha deixat sense possibilitat de puntuar als tricolors

Ot Remolins en una acció del partit davant Grècia / FAF

Bon paper a casa de la sots-21 que tot i fer un partit meritós ha caigut derrotada per 0-1 davant Grècia. El duel disputat a l’Estadi Nacional, ha estat vibrant i la graderia ha pogut veure un treball magnífic però sense resultat per part d’Andorra. Amb aquesta desfeta, ja és la segona per al combinat dirigit per Eloy Casals en la fase de classificació per l’Europeu del 2025.

El primer temps ha estat marcat per uns bons primers 25 minuts dels nois d’Eloy Casals. Amb una disposició de 4-4-2 i amb caràcter valent, el combinat sots-21 ha gaudit d’un parell d’ocasions que han sorprès l’equip grec. De les botes d’Ot Remolins ha arribat el perill amb diverses internades des de la banda dreta que han fet trontollar la defensa hel·lènica. I vora el minut 20 un remat d’Ian Oliveira ha marxat per poc per sobre del travesser. A partir del minut 30, el conjunt grec ha començat a carburar i tres remats de fora de l’àrea, han fet estirar un De Castro que fins al moment no havia tingut molta feina. El duel ha marxat al descans amb bones sensacions, després d’haver contrarestat amb intensitat i esforç l’intent de domini dels visitants.

Ja en el segon temps, Eloy Casals ha mogut la banqueta amb l’entrada d’un home d’atac com Nil Boutarfas. Però les coses s’han complicat per als tricolors, en el minut 49, una jugada per la banda dreta del millor jugador hel·lènic, Tzolis, aquest amb un xut col·locat al pal llarg bat a De Castro i ha posat l’avantatja per Grècia, 0-1. Després del gol el combinat nacional ha buscat la reacció, però el partit s’ha tornat brusc amb moltes faltes perilloses i a destemps. El conjunt grec ha estat incòmode, i no ha trobat la porteria de De Castro amb claredat fruit també del bon paper físic dels nois de Casals. En molts moments, la sots-21 s’ha agradat i ha fet gaudir al públic amb bones jugades.

“Només toca felicitar-los, han fet tot el que hem treballat i hem competit de tu a tu”

Eloy CASALS, SELECCIONADOR SOTS-21 D’ANDORRA

Tot i el bon desplegament en el terreny de joc per part dels joves jugadors tricolors, l’efectivitat de Grècia ha condemnat a Andorra. “L’únic moment on hem deixat el seu millor jugador sol ha vingut el gol, una pena”. Així i tot, Eloy ha remarcat “Me’n vaig content per la feina feta, ho han donat tot i és per felicitar-los” alhora ha destacat que “falta maduresa perquè juguem amb jugadors molt joves, del 2004, 2005 i els rivals normalment amb generacions més grans”.