Tot continua igual en l’inici de la segona volta

El líder no falla davant el vigent campió i es manté al capdavant de la classificació de la Lliga Multisegur

A la Lliga Multisegur Assegurances tot segueix igual després de la primera jornada de la segona volta. La UE Santa Coloma marcant pas ferm i liderant i amb l’Inter Escaldes, en segona posició pressionant els líders per tal d’aprofitar qualsevol mínim error.

Els groc-i-negres van tenir un examen complicat però que, tot patint de valent, van superar a l’Atlètic Escaldes per 1 a 2 i mantenir-se una setmana més al capdamunt de la taula. Davant, de la UE hi havia el vigent campió amb urgències de puntuar per no despenjar-se definitivament de la part alta. Els de Ramon Maria Calderé van ser millors, però no van poder materialitzar cap de les poques ocasions que es van veure abans del descans. Els colomencs van sortir amb una marxa més a la segona part i al 50, Cifuentes va aprofitar la solidaritat d’Obama per marcar a plaer el primer gol. Quan faltaven 10 minuts Karim va fer pujar el segon per al líder amb un xut de molta classe des de la frontal. L’atlètic va fer el gol al 93, però no va tenir temps per més. Així doncs, la UE es va endur els 3 punts que el mantenen al capdavant de la taula mentre l’Atlètic està ja a 13 punts.

L’Inter per la seva part, va guanyar amb comoditat el cuer, l’Atlètic Amèrica, que encara no ha guanyat. Argañaraz va obrir la llauna al quart d’hora de joc per a un Inter que va poder ampliar diferències tot just abans del descans. L’autor, un Domi Berlanga que també ha estat l’encarregat de marcar l’únic gol de la segona part, al minut 59. Un doblet per a l’11 de l’Inter que el referma com a màxim golejador de la Lliga Multisegur amb 11 gols en 10 partits.

Ben atents a aquests dos equips que van guanyar els seus partits, continua l’FC Santa Coloma, que va suar per derrotar per la mínima (2-1) el CE Carroi gràcies d’un doblet de Novoa, i ocupa el tercer lloc a tres punts del líder i a un de la segona plaça. El Carroi va plantejar un partit molt defensiu i que va fer molt difícil el triomf pels locals.

La quarta posició és per a la Penya Encarnada, que va golejar l’Esperança 0 a 3. Mohedano va obrir el marcador al temps afegit de la primera meitat, i Puerta i Poves van sentenciar el partit a la segona meitat. Per últim, repartiment de punts entre dos equips en terra de ningú que els serveix per allunyar-se una mica més de la zona vermella però per veure la zona alta des de més distància. L’Ordino tenia l’oportunitat d’avançar l’Atlètic a la classificació, però l’empat el manté amb els mateixos punts.