FC ANDORRA

Scheidler salva momentàniament el vaixell (1-1)

L’equip tricolor salva els mobles en el minut 93 amb un gol de Scheidler

Empat in extremis d’un FC Andorra que ha tornat a patir la manca de gol i el fet de reservar-se molt més en defensa. Els tricolors han sortit valents, però tot i no fer un mal partit tampoc ha estat del tot brillant, que suma un punt molt agredolç i insuficient per sortir de l’abisme.

Sarabia ha apostat per un canvi dràstic de sistema i en l’onze, sortint amb un 3-5-2, amb la primera titularitat de Pombo juntament amb Lobete, formant una nova dupla atacant. La primera part ha anat de més a menys, amb un Andorra que ha estat còmode en el terreny de joc, però amb pocs espais per mig per a poder crear. Uns espais que sí que s’han aprofitat en la profunditat, amb un Iker Benito esplèndid, avui actuant de carriler i donant molt en defensa i en atac. Els tricolors han fet sensació de perill amb dues ocasions clares i un gol anul·lat per fora de joc a Pombo, que posava la por en la pell dels jugadors groguets.

L’equip estava competint, però al pas dels minuts el duel s’ha estancat i ha entrat en aquell joc més estàtic i sense trobar a homes tan destacats com Iván Gil o Sergio Molina. L’equip tricolor ha marxat al descans amb bones sensacions, però maleït per la poca eficàcia de cara a gol. Ja en la segona part, el registre ha canviat, l’Andorra ha sortit molt més endollat i ha generat molt més perill que en el primer temps. Els de Sarabia s’han posat en mode vertical i han començat a fer centrades que portaven molt de verí.

En una d’aquestes accions, una gran centrada de Marsà troba el cap de Lobete que es topa amb el porter internacional andorrà. Després, a partir d’aquí, Sarabia ha mogut la banqueta conscient que l’equip necessitava un impuls ofensiu, donant entrada a Karrikaburu. Però els petits detalls molts cops marquen la difeèrencia.Un error clar d’Alende, Collado li guanya l’esquena i en el dubte Ratti no pot evitar el gol visitant. 0-1 i cares d’incredulitat en els jugadors tricolors, davant un altre cop injust al bon joc de l’equip.

L’Andorra no s’ha rendit i ha tret caràcter i Sarabia ha tret tota la carn a la graella amb Scheidler i Àlex Calvo. Precisament dos jugadors claus en la jugada del gol. Minut 93 una pilota robada per Calvo, l’esfèrica arriba a Marsà que fa un desplaçament en profunditat per Auerlièn, que amb un golàs, ha superat a Iker. Els tricolors han fet l’empat que ha suposat un petit impuls, que finalment no s’ha pogut materialitzar en una remuntada.