POLIESPORTIU

Primera derrota de la temporada per l’Enfaf davant el Monistrol (3-2)

En un partit molt embogit, els de Jona Pérez no van poder emportar-se tres punts que els hagués donat el lideratge en tres jornades

Els jugadors de l'Enfaf / Arxiu
L'ENFAF abans de jugar el partit davant el Monistrol / FAF

L’equip de futbol sala de la federació ha sumat la primera derrota en la tercera jornada de la Tercera Divisió Nacional davant el Monistrol per 3-2. Els de Jona Pérez van disputar un partit molt igualat, però que el conjunt català es va imposar amb més efectivitat.

El duel va ser més calent del normal, ja que hi va haver episodis de manca de respecte de la grada local vers als jugadors tricolors que va impossibilitar en molts moments que el conjunt andorrà pogués desplegar el seu joc. El club ha fet un comunicat a xarxes, demanant respecte i sobretot donar exemple a les noves generacions.

Pel que fa als aspectes esportius del partit, l’Enfaf va començar guanyant amb un gol de Francisco al minut 3. Però els locals no van trigar a donar-li la volta al partit, i al minut 14 és posar 2-1. Ja en el segon temps, Brayan Dos Santos va empatar el duel i el conjunt andorrà creia amb la victòria, però vora el minut 33 el Monistrol va fer el 3-2 final.