Montenegro aprofita els errors d’Andorra i goleja (1-5)

Un conjunt montenegrí molt superior va encarrilar la victòria a la primera meitat

Un instant del partit ahir a l'Estadi Nacional / FAF

Un altre cop dur per a la selecció femenina a la Lliga C Grup C3 del Preeuropeu, en patir una nova derrota per 1-5 contra Montenegro, líder invicte del grup. Les d’Albert Panadero, es van veure superades per les balcàniques des de l’inici, ja que al minut 1 Armisa Kuć va marcar el primer gol per a les visitants.

Poc després en el minut 5, va arribar el segon i del compte particular de Kuć que va ampliar l’avantatge amb un espectacular remat acrobàtic després d’una falta lateral. Les tricolors van tenir una petita reacció. En el minut 10, Èrica Gonçalves va marcar un golàs des de fora de l’àrea i va donar l’esperança a les andorranes. Però va ser tot el contrari, Montenegro acumulava accions de perill i abans del descansa feia l’1-3 després d’un error de Cardos que va aprofitar Desić .

Ja en la segona part, el partit va seguir el mateix guió que en el primer temps, les locals van anar cap a l’atac i van deixar molt desorganitzada la defensa. Un fet, que el conjunt montenegrí va aprofitar i en el minut 56, Djoković va fer el quart gol per a Montenegro. Dos minuts després, Bulatović va tancar el marcador amb l’1-5.

Una quarta derrota que deixa a Andorra sense punts en el grup 3C. En l’altre duel del grup, Grècia va guanyar 0-2 a les Illes Fèroe, mantenint el lideratge compartit amb Montenegro, ambdues seleccions amb 10 punts.