Mònica Doria eliminada als vuitents de final de caiac cross

La palista andorrana va caure abans de la lluita per les medalles

monica-doria-canoe-icf_1_630x630
Monica Dòria / Canoe ICF

La palista de la Federació Andorrana de Canoa i Caiac i de Cadí Canoë-Kayak va tancar la Copa del Món ICF de Canoa Eslàlom i Caiac Cross que es va disputar a la Seu d’Urgell eliminada a la primera ronda del Caiac Cross. Laura Pellicer tampoc es va classificar.

En la disciplina que tancava la Copa del Món de piragüisme de la Seu d’Urgell que es va celebrar entre dimecres i diumenge de la setmana pasada, l’andorrana no va poder completar la classificació per a la següent ronda, degut a una penalització al final de la cursa.

De la seva banda, l’altra representant del Principat a la copa del món, Laura Pellicer, no va poder classificar-se tampoc, per a les eliminatòries, després de quedar-se a una única posició de passar el tall. Doria va aconseguir el desè millor temps a la baixada cronometrada amb 55”24, mentre que Pellicer va aconseguir el 28è millor registre amb un crono de 57”34.