POLIESPORTIU

L’handbol Serradells segueix sense perdre després de superar l’Agramunt (28-24)

L’equip d’Andorra encara no ha deixat escapar, sobre la pista, cap punt en aquest inici de temporada

L'handbol Serradells guanya a l'Agramunt
L'Handbol Serradells després de la victòria davant de l'Agramunt / P. Dirvanauskas

L’equip del principat continua invicte a la lliga, després de superar l’Handbol Agramunt per 28-24 en un partit dominat en tot moment, però que ha tingut emoció fins al final. A la primera part la intensitat dels dos equips, que han sortit amb ganes de buscar una victòria important, s’ha vist sobre la pista i en aquesta línia, la duresa defensiva ha estat notable durant tota la resta de partit.

L’atac del conjunt andorrà ha sigut la clau per començar a obrir diferències al marcador a la primera meitat, el gran joc desplegat per Ian Vázquez en la posició de central, ha fet que l’equip se n’anés trobant bones sensacions i accions clares de llançament. Així i tot, a la segona part, quan més semblava que els locals tenien el partit controlat, dues exclusions i els nervis de veure com l’Agramunt s’aprovava al marcador, han fet arribar al tram final de partit amb una diferència curta.

La banqueta local ha començat a jugar amb això i ha canviat la defensa, per defensar en 6:0, fet que ha estat definitiu per tancar les opcions dels visitants a la victòria. A més, dues accions d’atac amb gol, han sentenciat. Adrià Pifarré, David Rojo i el debutant Víctor Melida, claus en els últims minuts, han ajudat a tancar el partit per part local i aconseguir així dos punts més a la classificació. L’equip, encara no ha perdut en aquest començament i buscarà seguir en aquesta mateixa línia la setmana vinent on visitarà al Sant Boi, un equip de la zona alta.