Lliga Multisegur

La UE dona un passet més cap al títol

La lliga es comença a decidir i els grocs i negres amb aquesta victòria poden ser campions la setmana vinent

Els jugadors de la UE Santa Coloma celebrant un dels gols / FAF

Penúltima jornada i títol quasi sentenciat a la lliga Multisegur. En un cap de setmana amb partits definits per a les diferents lluites del campionat, ha deixat a un gran beneficiat en tota aquesta disputa, la UE Santa Coloma. Els grocs i negres s’han desfet de l’Atlètic Club d’Escaldes, que els permet somiar en ser campions la setmana vinent.

Els de Calderé no han perdut l’oportunitat i tot i jugar davant un bon conjunt escaldenc, han acabat imposant-se amb un gol en pròpia de Pau Ferrer i un altre de Luca. Un resultat que trenca la ratxa de 14 partits sense perdre dels de Luque i que deixen les opcions d’anar Europa molt difícils. Tampoc han cedit davant la pressió l’Inter i l’FC Santa Coloma. Els colomencs van disputar dissabte un partit vibrant davant el Pas de la Casa. Els encampadans es jugaven allunyar-se del descens i el Santa Coloma seguir en la lluita de la lliga i Europa. Els de Fede Bessone van fer els deures i es van acabar imposant per 0-2 amb gols de Novoa i Miguel López.

També ho ha fet avui l’Inter davant el Carroi, que en la primera part ja guanyava per 3-0 i ha acabat golejant per 6-0. Els escaldencs tot i mantenir-se a sis punts del lideratge, hauran de guanyar als de Calderé la setmana vinent per tenir encara opcions de títol.

Finalment, en la part mitjana i baixa de la taula, l’Ordino ha condemnat encara més a un Atlètic Amèrica que no surt del fanalet vermell. Tot i estar el partit igualat fins al final, però els ordinencs amb un gol d’Alarcón al minut 95 ha tret les esperances de puntuar als de Cristian Lara. Qui tampoc ha pogut sumar, però encara es manté fora de la zona de promoció, l’Esperança. Els de Richard Imbernón tot i fer un partit molt seriós han acabat caient davant el Penya Encarnada per 3-2.