POLIESPORTIU

La selecció U17 d’hoquei patins finalitza l’europeu en setena posició

Els tricolors van capgirar l’1-3 del descans

Un moment del partit entre la selecció U17 i Alemanya

La selecció U17 d’hoquei patins va finalitzar ahir el seu camí al campionat d’Europa d’aquesta categoria. Ho va fer signant la setena posició després d’imposar-se per 4-5 davant Alemanya en un duel molt igualat.

El combinat tricolor havia patit diverses golejades durant la fase de grups i en les rondes eliminatòries però ahir va poder acabar el campionat amb bon sabor de boca sumant la primera victòria. Al descans, els andorrans perdien per 1-3 però en el minut 17 del segon temps la selecció li va poder donar la volta al partit després de tres gols. Alemanya no es rendiria i encara anotaria el quart però el cinquè gol andorrà sentenciava el partit.

Més enllà del resultat, el combinat nacional va poder sumar minuts a la pista, un factor important tenint en compte la renovació que també s’està produint a la selecció absoluta. El seleccionador, Manel Rubio, va apuntar després del partit que “acabem amb un sabor molt dolç, passem del 7-1 de la jornada inicial al 5-4; som una selecció petita i estem creixent”.

Amb aquest resultat Andorra millora una plaça respecte el darrer europeu U17 quan els tricolors van finalitzar en vuitena posició.