POLIESPORTIU

La selecció de futsal cau a Moldàvia per 2-1

Andorra es va pdoer avançar en el primer temps gràcies a un gol d’Adrià Blat

Derrota del combinat nacional de futsal en l’amistós preparatori del preeuropeu davant Moldàvia. El conjunt tricolor va acabar caient per la mínima davant Moldàvia, en un duel que va finalitzar amb el resultat de 2-1.

La selecció va saber patir en el primer tram del partit i va aconseguir mantenir l’empat a zero tot i les constants ocasions locals. Tan va ser així, que Andorra va aconseguir sorprendre en el minut 18 de partit amb un contracop que va acabar culminant Adrià Blat a porteria buida.

Al segon temps, la dinàmica es va mantenir i Moldàvia va seguir presionant la porteria tricolor que resistia. En el minut 30, Cristian Obadâ va poder empatar el partit gràcies a una gran acció individual i quatre minuts més tard, Sergiu Tacot, va aprofitar una acció d’estratègia per situar el 2-1 definitiu.

“Hem de mraxar contents tot i la derrota davant un rival que no jugarà la prèvia; sabem que davant d’ells si no tenim una concentració defensiva i no lluitem cada pilota es poden escapar” va asseverar el seleccionador nacional que va valorar molt positivament el primer dels dos amistosos que el seu combinat disputarà davant Moldàvia.