Trail i Curses de muntanya

La 46a edició de la Volta als Ports reuneix gairebé uns 600 participants

Els espanyols Íñigo González i Lídia Puyals han estat els vencedors en el recorregut llarg.

Un instant de la 46a edició de la Volta al Ports

La tradicional Volta als Ports ha celebrat la seva 46a edició amb la participació d’uns 600 ciclistes i 18 nacionalitats diferents. Enguany, com a novetat s’afegia la modalitat de gravel, amb un recorregut de 65 km dels quals 30 km eren per carretera, 30 km per pista i 5 km per corriol. La mítica prova cicloturista s’ha viscut amb bon ambient entre els participants i més podis que en edicions anteriors.

Pel que fa als recorreguts de llarga distància, els guanyadors han estat Iñigo González i Lídia Puyals, que s’han imposat en la prova de 153 quilòmetres. En el recorregut de 127 quilòmetres, el ciclista resident Damien Howson s’ha emportat la victòria i com a destacat la tercera posició de l’andorrà Òscar Cabanas. En noies va guanyar Berta Bassols. Mentre que Ramon Serra i Carlos Amores van ser els guanyadors de les proves de e-bikes i gravel respectivament.

Ja en els recorreguts curts, en el circuit de 87 km , els millors van ser Gerard Mora i Clàudia Tremps i en la de 69, Kevin Codis i Esther Piquer es van emportar el premi. L’ ambient entre els ciclistes va ser un dels punts més positius de l’edició i en l’arribada a meta, van destacar la qualitat de les proves i la bona organització.