ESPORT DE NEU

Irineu Esteve preparat per la Copa del Món a Ruka

El fondista andorrà ja hi és a Ruka per preparar el seu debut a la Copa del Món que es disputa aquest cap. de setmana

Irineu Esteve entrenant a Tyrsil / FAE

El fondista tricolor debuta aquest cap de setmana a la Copa del Món d’esquí de fons. La cita es disputa a Ruka (Finlàndia), amb dues curses previstes. L’equip de l’esquiador va arribar dimecres per preparar les carreres, que es disputaran en condicions de molt baixes temperatures. Després de les curses d’altíssim nivell a Beitostoelen (Noruega) del cap de setmana passat, on va signar una 29a i una 24a posició que el van deixar un bon regust a l’andorrà en aquest inici del curs.

Irineu Esteve torna a competir aquest cap de setmana, però ho fa ja a la màxima categoria, la Copa del Món. El dissabte la cursa serà uns 10 km interval start en clàssic. La carrera engegarà a les 12:15 h. El diumenge, per això, la cursa serà més llarga, 20 km mass start, en aquest cas en estil lliure. La prova començarà a les 12:35 h.

Per a aquesta cita, Esteve arriba preparat per començar a trobar la seva millor versió. “Estem preparats, les sensacions són bones i esperem que el temps aguanti i no faci molt fred, ja que sempre patim una mica amb el fred i aquí en fa una mica”, ha asseverat l’esquiador tricolor. L’objectiu és estar al màxim de cara al Tour de Ski que començarà a Toblach el 30 de desembre. “Encarem la nova temporada amb il·lusió i a veure què surt”, ha apuntat l’atleta.