Empat de la selecció sots-21 (1-1)

El combinat d’Eloy Casals suma un altre punt meritós a casa davant Bielorússia.

Ot Remolins, jugador de la sots-21 davant Bielorússia. / FAF

El combinat andorrà sots-21 dirigit per Eloy Casals, va empatar a l’Estadi Nacional 1 a 1 davant Bielorússia, per la fase de Classificació per l’Europeu sots-21 de 2025.

El jove combinat nacional va disputar un dels seus millors partits i es manté invicte en el transcurs de la fase. Els nois d’Eloy Casals van ser clars dominadors del joc i van tenir les oportunitats més clares durant la primera meitat. Amb l’empat al marcador al descans, la segona meitat tornava amb uns bons primers quinze minuts dels tricolors.

Casals, va començar a moure la banqueta i va fer entrar a l’estrella dels petits tricolors, el davanter Berto Rosas, que passava de jugar i marcar un gol, feia unes hores amb la selecció absoluta a Israel, a entrar com a revulsiu. Primer pilota que va tocar i la va endollar dins de la porteria, que va fer embogir els aficionats de l’Estadi Nacional.

“Puntuar sempre és un èxit per nosaltres”

Eloy casals després del partit de la sots-21 davant bielorússia

Amb l’1 a 0 al marcador, els d’Eloy Casals no van parar i buscaven el segon gol, conscients que el combinat bielorús havia de pressionar molt a dalt. No obstant això, el que va succeir va ser tot el contrari, una jugada fatídica del porter tricolor Mauro Rebelo, va cometre un penal clar, que Zinovich convertiria a posteriori.

El combinat andorrà ho va intentar fins al final, però el resultat no es va moure. La sots-21 sumava el tercer empat consecutiu a la fase i es col·loca líder amb tres partits disputats. Per ara, hauran de visitar a la poderosa Portugal i rebran a Grècia al setembre per seguir a la fase de classificació per l’Europeu del 2025.