El VPC femení somia en les semifinals (43-14)

L’equip, molt competitiu a casa, va fer valer el factor camp superant l’INEF Lleida amb contundència

El VPC al Balidir Aleu / VPC
Imatge d'Arxiu de l'equip femení del VPC

Després de començar amb certa irregularitat, l’equip femení del VPC Andorra va sumar la quarta victòria de la temporada. La quarta sumada precisament a Prada de Moles.

L’equip de Dani Raya va imposar un alt ritme anotador per superar l’INEF Lleida per 43 a 14, en un partit liderat des de l’inici per l’equip que ja manava amb contundència als primers minuts de partit gràcies als assajos de Xènia Torres i Nàdia Olm i una transfromació de Cristina Modesto.

Les lleidatanes, rival directe per la lluita per a les semifinals, van posar la por al cos a les locals i retallaven distàncies a l’electrònic amb un assaig i una transformació, però Erika Maldonado, amb un assaig, i Modesto, amb una nova transformació, van portar l’equip al 19 a 7 abans del descans.

A la segona part el VPC va millorar, sobretot en l’aspecte ofensiu, per aconseguir ampliar el marcador amb dos assajos de Miren Barciela, un de Nàdia Olm i un altre de Francesca Guasch, i les dues transformacions anotades per Cristina Modesto, deixant el 43 a 14 final.