RUGBY

El VPC cau per la mínima a la Foixarda (13-11)

Els tricolors van acabar caient després de fallar la transformació de l’assaig en el minut 55 que podria haver suposat l’empat

Una acció d'un dels partits del VPC / VPC

El VPC no va poder superar aquest cap de setmana al Gòtics en el partit corresponent a la segona jornada de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana. Els tricolors van caure per un ajustat 13-11 davant el Gòtics en un duel que es va disputar a la Foixarda.

El partit va començar malament pels del Principat que van veure com en el minut 4 de partit els locals anotaven el primer assiag transformat, obra de Guillem Roca. La reacció andorrana arribaria gràcies a dos cops de càstig que diexaven al VPC a només un punt (7-6) abans de la mitja hora de joc.

Abans del descans, els locals van respondre amb tres punts més que deixaven el 10-6 a l’electrònic. Després del pas pels vestuaris el Gòtics va tornar a situar els set de diferència amb un nou cop de càstig (13-6).

Ja en el tram final del partit, els tricolors van mostrar la seva millor versió i van poder retallar la diferència gràcies a un assaig de Cristian Abarca en el minut 55. L’error en la transformació del mateix, però, va deixar el 13-11, marcador que ja va ser definitiu.

La derrota deixa al VPC segon del seu grup amb sis punts, després de sumar la bonificació defensiva.