El Santa Coloma perdona a Gal·les (1-1)

Mourelo ha avançat als colomencs en el primer temps però Venables ha empatat el partit en el 65′

Un moment del partit entre el Penybont i l'FC Santa Coloma / FC SANTA COLOMA

L’FC Santa Coloma ha donat esperança al Penybony. L’empat a un final del partit entre els andorrans i els gal·lesos ha deixat un sabor més que amarg al conjunt visitant que va perdonar fins a quatre ocasions clares de gol.

Una realitat que semblava impossible d’imaginar després dels primers minuts de duel en els quals els locals es van sentir més còmodes recolzats pel miler d’aficionats que han omplert el Brewery Field. A partir del quart d’hora de joc el conjunt colomenc es va trobar en el partit amb accions més verticals que permetien trobar l’esquena de la defensa gal·lesam poc endreçada i lluny de ser ràpida.

La superioritat física ha portat el duel cap a un partit trabat amb moltes interrupcions que els locals no dubtaven a penjar a l’olla des d’allà on fos –fins i tot des del seu propi camp–. Superada la mitja hora de joc, i quan els visitants ja estaven amb el domini del partit, una falta a la frontal de l’àrea ha permès al Santa Coloma posar-se per davant. Una bona execució per part de Mourelo que ha estat acompanyada de la pífia del porter local que s’ha acabat empassant la pilota.

Abans del descans Eloi ha tingut una acció claríssima al despenjar una pilota dins de l’àrea però Harris ha pogut evitar el gol en primera instància i també després del rebot que ha picat a les cames del davanter del conjunt andorrà.

A la represa un contracop de manual que ha culminat Mourelo podria haver suposat el 0-2, però el xut del golejador andorrà ha sortit desviat a la dreta de la porteria del Penybont. I tot i que els locals han posat a prova a Gomes en més d’una ocasió –especialment amb un xut de falta–, les ocasions més clares han estat per al Santa Coloma.

A mitja hora del final, Mourelo n’ha tingut una més en un altre contracop, fins i tot uns minuts més tard Eloi hauria pogut anotar el segon dels andorrans després d’una bona acció individual en la que ha superat a tres defensors.. Tant perdonar ha acabat passant factura. En el minut 65′ –just abans de l’ocasió d’Eloi– els locals han empatat el partit en una acció amb un punt de fortuna però que ha servit perquè Venables poses les taules a l’electrònic.

Amb l’empat el Santa Coloma no s’ha arronsat però tampoc ha dispusat de moltes més accions clares de gol, el que ha deixat l’empat a 1 definitiu i tot per decidir en el duel de tornada.