POLIESPORTIU

El Ribes trenca la imbatibilitat del Serradells (30-29)

L’Handbol Ribes ha trencat la imbatibilitat de l’Handbol Serradells, que patia la seva segona derrota de la temporada sobre la pista

Una imatge d'arxiu de l'Handbol Club Serradells / HC Serradells
L'handbol Serradells / Imatge d'Arxiu

El partit va començar al Municipal de Sant Pere de Ribes amb un Handbol Ribes contundent, dificultant l’inici de l’equip andorrà amb una diferència de 4 gols als primers 10 minuts de la primera part. Després d’un primer temps mort, el Serradells va corregir les seves mancances en defensa i atac, reforçant l’aspecte defensiu amb un 5:1 posicional que va complicar la ràpida contraofensiva que portava el Ribes en els primers minuts de partit.

Els combinats van arribar al descans amb un resultat de 18 a 16, amb un Serradells més contundent en defensa i més encertat en atac.

A l’inici de la segona meitat, el domini del combinat tricolor era més evident, tot i que el Ribes no va abaixar els braços. Van arribar a una diferència de 3 gols a favor dels andorrans a 10 minuts del final. Tot i la bona feina defensiva del Serradells, els errors ofensius van tornar a capgirar el partit amb un seguit de pèrdues que van ser fatals pels andorrans, perdent per 30 a 29 a un minut del final, amb possessió pels del Principat que en aquest cas no van saber resoldre.

El Serradells tanca així la jornada 17 de la lliga en 6a posició, després que l’Amposta guanyés a l’Handbol Horta 33 a 32. Aquesta derrota acaba d’enfonsar totes les possibilitats dels andorrans de pujar a les primeres posicions per poder buscar un ascens, ja a primera vista molt complicat i ara, gairebé impossible.