El Penya manté el pols a una UE Santa Coloma que continua imparable

Els de Ramón Calderé fan ple de victòries i els encarnats encara no coneixen la derrota

UE Santa Colom i Penya Enarnada celebrant els seus gols aquest cap de setmana / FAF

Encara a la cinquena jornada, però amb camins que comencen a definir-se. La UE Santa Coloma continua a ritme de líder i fa ple de victòries, que significa el millor inici possible, somiat per molts. Els colomencs guanyen un duel a costa d’un Atlètic d’Escaldes que no troba la llum i s’allunya d’Europa, que se situa a 9 punts. Per la seva part el Penya Encarnada continua sumant i segueix el rastre del lideratge. Un cap de setmana amb molts gols, en part a les dues golejades, tant d’Inter Club d’Escaldes i FC Santa Coloma que no es despengen de la zona alta i un Pas de la Casa que mira a posicions europees.

Partido de fútbol
EL PAS DE LA CASA COMENÇA A CARBURAR
CF Atlètic Amèrica 1-3    FC Pas de la Casa

Un duel que en el passat ja va deixar partits interessants i molt disputats. Amèrica i Pas de la Casa es veien un altre cop les cares però ara a Primera Divisió. El partit del dissabte, començava fort i en el minut 20, Carlos González posava l’1-0. La reacció encampadana va ser ràpida i en el minut 27, Huerta empatava el partit.

Ja en la segona part i després d’un primer temps amb intercanvi de cops, els d’Àlex Rodríguez apujaven el ritme i en el 46, un altre cop Huerta ha fet la remuntada. Els encampadans aconseguien donar-li la volta i quan l’Amèrica buscava refredar el cop, un gol en pròpia porteria d’Amancio ha liquidat les seves opcions. Segona victòria d’un Pas de la Casa que mira cap a Europa amb 7 punts a dos de la quarta posició. Per la seva part, l’Atlètic Amèrica cau a la cua de la taula.

GOLEJADA DEL SANTA COLOMA PER SEGUIR EL CAMÍ
CF Esperança 0-5     FC Santa Coloma

Maneta i tercera victòria del Santa Coloma que comença a agafar la seva millor versió. L’inici de lliga ha estat difícil per als de Cheryshev, però ara estan desplegant un bon joc. El seu rival l’Esperança no venia en el seu millor moment i s’ha notat en el que ha estat el primer partit del diumenge.

El duel ha començat amb gols i és que en 25 minuts el Santa Coloma ha encarrilat els tres punts. En minut 4, Garrido ha fet el primer, seguit de Novoa al minut 20 i Virgili al minut 25. Ja en les acaballes del partit, Nierga i Markovich han liquidat als de Richard Imbernón que se situen en posicions de play-offs de promoció. D’altra banda, el conjunt colomenc es manté quart a 6 punts del líder i a 4 d’Europa.

EL PENYA CONITNUA SOMIANT ALT
Penya Encarnada 2-1     FC Odino

I una de les grans sorpreses de la temporada l’està propiciant el Penya Encarnada. Un actor secundari que vol el paper de principal, així es podria definir a l’equip encarnat. En segona posició i sense conèixer la derrota, els locals tornen a sumar una nova victòria important davant un Ordino irregular.

El duel ha començat igualat i amb gols, el primer de per part ordinenca. En el minut, el de sempre, Tellado ha fet el 0-1. Però l’alegria dels visitants ha durat poc, perquè Xavi Puerto en el minut 8 feia la igualada. Ja en la segona part, amb el partit equilibrat, Monje ha desequilibrat la balança i ha donat els tres punts al Penya Encarnada que els manté a 2 punts del lideratge.

LA LOCOMOTORA ESCALDENCA AGAFA RITME
CE Carroi 1-6     Inter Club Escaldes

I la segona golejada de la jornada la propiciava l’Inter Club Escaldes, que no ha deixat opcions a un Carroi fos. Les bones sensacions dels d’Otger Canals en els darrers partits han donat la confiança màxima per mostrar la seva superioritat al camp. I en la primera part, els escaldencs començaven forts, i en 36 minuts el resultat ja era molsut.

El primer l’ha fet De la Torre, al minut 15, que poc després ha ajudat perquè Domi Berlanga- autor d’un hat-trick- fes dos gols més Amb el 0-3, la segona part, el conjunt de Canals no ha baixat la intensitat i han sentenciat el duel amb el 0-6 al marcador. Però el Badjana en el minut 60, ha fet el gol de l’honor per al Carroi. Amb aquest resultat l’Inter es col·loca en tercera posició a 5 punts del líder.

UNA UE SANTA COLOMA D’ENSOMNI
UE Santa Coloma   2-1   Atlètic Club Escaldes

Estem davant el millor inici de la història? Probablement sí. La UE Santa Coloma torna a donar un cop sobre la taula i guanya davant el vigent campió. Els de Ramón Caldere continuen amb la seva ratxa i ja sumen ple en les cinc jornades que portem de lliga. Certament, s’està construint possiblement un equip que és ferm candidat al títol.

El duel prometia ser interessant i disputat i els colomencs han entrat de la millor manera. En el minut 20 ha arribat el primer gol per als de Calderé, obra de Karim. Després el partit s’ha igualat i s’ha tornat més intens. Ja en el segon temps, un altre cop Karim ha posat les coses més difícils per als de Luque. Però una el gol de Rodri en el minut 70, ha generat una petita reacció escaldenca, que finalment tot i lluitar fins al final, no han obtingut el premi.

Una nova victòria de la UE Santa Coloma, que es manté en la primera posició amb 15 punts i enfonsa encara més a l’Atlètic Club Escaldes que el deixa a 11 punts. El conjunt escaldenc cau a la setena posició, i està en una posició delicada, a tan sols dos punts del fanalet vermell.