BÀSQUET

El Morabanc fa de la Bombonera un fortí i suma la quarta victòria (85-68)

El Morabanc Andorra s’ha endut la tercera victòria consecutiva de la temporada, després de derrotar el Baskonia a la Bombonera

Starks vs Baskonia / BCA

El Morabanc Andorra ha guanyat aquest diumenge davant del Baskonia en la setena jornada de la Liga Endesa i confirma el seu espectacular moment de forma, havent guanyat els tres últims partits en la competició domèstica.

Després de fer un bon partit al palau, es va sumar una victòria èpica amb una remuntada a l’últim període davant de l’Obradoiro. La segona va venir a Badalona en un partit amb el domini del rebot i un atac coral i amb un percentatge de la zona de tres molt alt. Avui, en un partit brillant de l’equip i on visitava La Bombonera el primer rival d’Eurolliga, l’equip ha fet un partit molt complet i s’ha endut la quarta victòria de la temporada i la tercera consecutiva.

Des del primer quart ja s’ha vist que el Morabanc volia imposar el seu ritme de partit. Sense deixar córrer en atac al Baskonia i amb una defensa que ha deixat en només 10 punts, s’ha sumat la lesió del millor jugador del Baskonia. Marcus Howard no ha pogut continuar després d’un cop a l’esquena. Això ha estat un còctel perfecte per a què els del Principat poguessin jugar amb més tranquil·litat en atac, trobant punts fàcils des de la mitja distància.

En el segon període, tot ha seguit en la mateixa línia. Una bona defensa del Morabanc i el conjunt visitant sense anotació ni exterior ni interior, arribant al descans amb només 24 punts, una xifra molt baixa per un equip que fins al moment sumava de mitjana gairebé 86 punts per partit. El Morabanc, sense fer el millor partit, dominava i seguia eixamplant les distàncies a l’electrònic a base de triples i amb una bona actuació de Jean Montero que, precisament tancava la primera part amb un triple sobre la botzina.

Després del descans, el Baskonia ha posat una marxa més sobre la pista, Costello amb 7 punts consecutius ha retallat distàncies fins als 6 punts, factor que ha despertat el Morabanc, que ha vist la marxa dels visitants i n’ha pujat dues més. Andric amb dos triples i Stan Okoye amb un altre han tornat a sumar una àmplia diferència. Baskonia sense reacció i, els d’Andorra gairebé a plaer, s’han enfilat als 27 punts i un 100% de tirs de 3 punts en el quart, tancant-lo amb un +14 al marcador.

A l’últim quart i ja amb el partit vist per sentència, només alguns desajustos en defensa del Morabanc han permès accions d’anotació dels visitants. Domini absolut, percentatges molt alts tant de 2 com de 3 punts. L’equip, sense patiment, anava caminant cap a una victòria molt treballada, davant d’un rival d’Eurolliga i que finalment ha arribat. La bombonera, l’equip i el cos tècnic han creat una sinergia espectacular i la festa de les graderies s’ha traslladat també a la pista. Al final del partit, el Morabanc ha acabat guanyant per 85-68.