POLIESPORTIU

El maculí i el femení del CV Encamp continuen en línia ascendent

El masculí supera l’Espanyol per 3-2 i el femení al Torelló, forçant el set definitiu

Les noies del femení en un partit aquesta temporada / CV ENCAMP

Encamp és definitivament la parròquia del voleibol. Els dos equips del CV Encamp van sumar aquest cap de setmana dues victòries importants. D’una banda, el masculí, se situa encara més líder de Primera Catalana després de vèncer per 2-3 a la pista de l’Espanyol, que era fins aquesta jornada el segon classificat.

Els encampadans continuen immaculats, amb set victòries de set possibles. Tot i guanyar, el partit va ser molt ajustat i complicat, ja que fins a dues ocasions, els tricolors van anar per darrere en el marcador, 1-0 i 2-1. Però amb molta solvència, van aconseguir empatar i en el set definitiu es van imposar per 9-15.

D’altra banda, les noies van superar al Torelló també en un duel molt igualat. Les encampadanes van obtenir un resultat de 3-2, però malgrat tenir avantatja en els dos primers sets, van veure com les rivals empataven i van haver de guanyar en l’últim set per 15-7.