El Betis de Berto Rosas es carrega l’Europa de Vales

El davanter andorrà ha entrat en el minut 85 i el defensa en el 81

Yanis company de Berto Rosas celebrant un dels gols / Real Betis

El Betis Deportivo i l’internacional andorrà Berto Rosas passen a la final del play-off d’ascens, després de guanyar avui al Nou Sardenya a l’Europa de Marc Vales per 1-3. Els andalusos ja van guanyar en l’anada 2-0 i avui han trencat la imbatibilitat dels catalans a casa aquesta temporada, on no havien perdut cap partit.

Berto que no havia jugat a l’anada, ha entrat en el minut 85, amb l’eliminatòria ja decidida i el marcador amb 1-2. Per la seva part, Marc Vales ha entrat en el minut 81, però el resultat per l’Europa ja era molt difícil de capgirar. El duel ha començat bé per als de la vila de Gràcia, amb un gol de Servetti. La resposta del filial bètic ha arribat de pressa i ha empatat amb un gol de Jesús Rodríguez.

En la segona part, el Betis ha posat la directa i Yanis ha posat l’1-2. Ja en el final del partit i amb els locals amb un home menys després de l’expulsió de Cano, Marcos Fernández ha fet l’1-3 definitiu. Així doncs, l’equip de Berto jugarà la final davant un rival que sortirà després del sorteig de demà.