FUTBOL

DIRECTE: Santa Coloma 0 – 1 AZ Alkmaar | UEFA Conference League

Final del del partit. Guanya l’AZ per la mínima a un gran Santa Coloma, que ha plantat cara a tot un gegant d’Europa.

Un moment de la celebració del segon gol del Santa Coloma davant el Sutjesca
90′Final del del partit. Guanya l’AZ per la mínima a un gran Santa Coloma, que ha plantat cara a tot un gegant d’Europa. Per ara, un gol de avantatja per als neerlandesos de cara el partit de tornada, dijous vinent a Alkmaar.
90′Es jugaran 4 minuts més al Nacional.
Imatge 85′Groga a Wolfe.
Imatge 82′Tercer canvi al Santa Coloma. ENTRA: Marc Nierga; SURT:Iván Garrido
Imatge 66′Tercer canvi a l’AZ. ENTRA: Van Bommel; SURT: Karlsson
Imatge 73’Gol de l’AZ. Marca Mihailovic. Amb una mica de sort la falta servida Karlsson, la pilota toca en Mihailovich i deixa sense opcions de reacció a Gomes.
73′Falta perillosa per l’AZ.
Imatge 70′Groga a Noboa.
Imatge 66′Primer canvi a l’AZ. ENTRA: Poku; SURT: Lajdho
Imatge 64′Primer canvi a l’AZ. ENTRA: Goudmijn; SURT: Mijnans
Imatge 64′Segon canvi al Santa Coloma. ENTRA: Guillem Gimenez; SURT: Dani TORIBIO
59′EL XUT DE NOVOAAAA! A LES MANS DE RYAN! Tercera ocasió de perill pel Santa Coloma
59′Córner pel Santa Coloma! El quart pels colomencs.
Imatge 56′Primer canvi al Santa Coloma. ENTRA: Moi SAN NICOLAS; SURT: Gerard GÓMEZ
54′Compte el xut de Sugawara! Marza fora per poc! Primera ocasió clara per l’AZ.
53′Córner per l’AZ.
47′Tercer córner pel Santa Coloma.
47′Una mes del Santa Coloma que atura Ryan! La pilota marxa a córner.
45′Garridooooo ! A les mans de Ryan!
45′Comença la segona part!
45′Final de la primera part. Bona primera part del Santa Coloma que està resistint el domini de l’AZ i ha tingut la mes clara de moment del partit.
Imatge 44′Groga a Crespo.
41′Surt per sobre del travesser el xut del noruec.
40′Falta perillosa favorable a l’AZ. Hi anirà Karlsson des de la frontal
34′Ha pujat la intensitat L’AZ que està tenint la possessió de pilota i apropant-se a l’àrea colomenc. Per ara sense perill a la porteria de Gomes.
28′Demana mans l’AZ dins de l’àrea. L’àrbitre diu que res, es continua jugant!
23′Pausa d’hidratació.
20′Està deixant detalls de qualitat el Santa Coloma, que ha sortit valent al partit.
20′Córner pel Santa Coloma!
17′Falta perillosa pel Santa Coloma!
16′Intenta sortir al contraatac el Santa Coloma. Els homes de Cheryshev estan ben plantats en el terreny de joc.
12′Bons minuts del Santa Coloma replegat a darrere sense deixar forats lliures. Busca l’AZ el primer gol amb domini de la pilota.
5′La rematada de Eloy Gilaaaa! Surt a fora!
4′Córner pel Santa Coloma. El primer del partit.
3′Primera falta del partit. Falta de Novoa
0′Comença el partit
18:58Surten els 22 jugadors a la gespa de l’Estadi Nacional. Tot a punt per començar.
18.45Marxen als vestidors els jugadors de tots dos equips. Tot preparat per veure el que serà un partit vibrant.
18.15Uns 200 espectadors s’han desplaçat des de la ciutat d’Alkmaar cap a Andorra. L’AZ disputarà el seu primer partit oficial de la temporada, després d’una pretemporada amb bona dinàmica.
18.0611 de l’AZ: Ryan, Sugawara, Bazoer, Hatzidiakos, Wolfe, Clasie, De Wit, Mijnans, Lahda, Karlsson i Vangelis Pavlidis
18.0511 del Santa Coloma: Gomes, Markovich, Gómez, Rodriguez, Crespo, Toribio,Noboa, López, Mourelo, Garrido i Gila.
18.05Bona tarda i benvinguts al directe del partit d’anada de la tercera ronda prèvia de la Conference League entre l’FC Santa Coloma i l’AZ.