FINAL: MOLDÀVIA 1-2 ANDORRA | UEFA WOMENS NATIONS LEAGUE – JORNADA 1

Segueix el minut a minut de la selecció femenina en el seu debut històric

La selecció femenina en un entrenament a Moldàvia / FAF
FINAAAA! VICTÒRIA HISTÒRICA D’ANDORRA EN EL SEU DEBUT!
SET MINUT D’AFEGIT. TOCA PATIR!
Imatge 84′ Més canvis a Andorra. Entra: Míriam Tizon. Surt: Sònia del Barco
Imatge 77’GOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE SÒNIA!!!! Falta des del mig del camp penjada a l’olla, s’equivoca la defensa moldava i Sònia Carranca està molt atenta per pescar-la i fer el segon! (1-2).
Imatge 75′ Més canvis a Moldàvia. Entra: Cernitu. Surt: Toma
EL XUT DE GONÇALVES SURT DESVIAT!
Imatge 67′ També mou la banqueta Andorra. ENTRA: Noa Gallinat; SURT: Laia Sin.
Imatge 66′ DOBLE CANVI A MOLDÀVIA. ENTREN: Mardari i Doiban; SURTEN: Colnic i Chiper.
60′L’HA TINGUDA ANDORRA! CONTRACOP DE MANUAL PERÒ EL XUT FINAL DE RUZAFA SURT FORA!
57′Minuts ara d’igualtat i sense que cap dels dos equips tingui un domini clar.
Imatge 49′Groga a Toma. La segona per a una jugadora local.
Imatge 46′Canvi a Andorra. ENTRA: Maria Moles; Surt: Iria Domínguez
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
45′ADESCANS A MOLDÀVIA! La selecció reacciona i aconsegueix igualar el marcador amb un gran gol de Marina Fernández.
37′ATURADA EN DOS TEMPS DE MARCET! Bé ara la portera andorrana!
Imatge 27’GOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOLÀAAAAAAAAAS DE MARINA!!!! EMPATA ANDORRA
Imatge 26′Groga per Colesnicenco per una entrada duríssima. La falta favorable a Andorra és perillosa.
21′HA TINGUT EL SEGON MOLDÀVIA. El xut, per sort , marxa fora.
20′Han de trobar el camí les tricolors que els està costant sortir amb la pilota controlada. El gol ha fet mal.
Imatge 16’Gol de Moldàvia. Error en un refús de la defensa tricolor i Topal marca un golàs des de fora de l’àrea.
10′Segueix Andorra acostant-se a la porteria moldava però, per ara, sense massa perill. Cal afinar en els darrers metres.
8′Ha sortit bé Andorra que per ara té el control del partit. Només ha patit en algun error en la sortida de pilota.
4′LA PRIMERA D’ANDORRA! Un xut d’una falta llunyana que marxa per sobre de la porteria moldava!
0′COMENÇA EL PARTIT!
16.50ONZE DE MOLDÀVIA: Dumic, Cerescu, Vîrlan, Chiper, Guțu, Bădiceanu, Colesnicenco, Sivolobova, Toma, Topal i Colnic
16.50ONZE D’ANDORRA: Vázquez, Sin, Gonçalves, Rosas, Márques, Del Barco, Da Cruz, Muelas, Domínguez, Armengol i Ruzafa.
16.50Salten les jugadores al terreny de joc! Sonen els himnes nacionals a Moldàvia.
16.30Bona tarda i benvinguts a un directe que és històric. Avui Andorra debuta a la UEFA Womens Nations League femenina davant Moldàvia en un partit que començarà a les 17 hores.