DIRECTE: Inter Club Escaldes 2-1 Víkingur | Conference League

L’INTER MARXA A LES ILLES FÈROE AMB AVANTATGE

Un moment del partit entre l'Inter Escaldes i el Víkingur
94′FINAL DEL PARTIT! L’INTER ESCALDES S’IMPOSA PER 2-1 EN L’ANADA DE LA RONDA PRÈVIA DE LA CONFERENCE LEAGUE
91′EL XUT DE DE LA TORRE AL PAL!!!!
90′Quatre minuts de temps afegit
Imatge 89′ENTRA: Artigas; SURT: Caballé
Imatge 87′Groga per Gregersen
86′Xut de Kallsberg que marxa a l’esquerra de la porteria de Muñoz
81′RECLAMA PENAL L’INTER PER MANS DINS DE L’ÀREA! L’ARBITRE DIU QUE NO
81′Córner per l’Inter! Pot ser bona!
Imatge 78′Groga a Berlanga per aturar un contracop.
Imatge 74′ENTRA: Kallsberg; SURT: Báröarson
71′S’atura el partit perquè els jugadors puguin beure aigua
70′AI,AI AI… Un xut des de camp propi del Víkingur que bota davant de Muñoz i que quasi acaba al fons de la porteria
69′BONA ACCIÓ DE DOMI! Es desfà del defensa amb un retall però el xut li surt tou. A les mans del porter.
Imatge 65′ENTRA: De la Torre; SURT: El Haddadi
Imatge 65′ENTRA: Domi Berlanga; SURT: Jean-Luc
Imatge 64′Groga a Johansen.
Imatge 59’GOL DEL VÍKINGUR. GOL DE VATNHAMAR
58′PENAL FAVORABLE AL VÍKINGUR.
53′Córner pel Víkingur. La refusa sense problemes la defensa de l’Inter
Imatge 50′Groga a Ellingsgaard per protestar.
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
47′ASSISTÈNCIA: 197 ESPECTADORS
47′DESCANS AL COMUNAL: L’INTER GUANYA PER 2-0 AL VÍKINGUR
Imatge 46’GOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOL DE L’INTER ESCALDES!!!!!!! Un servei de banda dels escaldencs que la pengen a l’àrea. Un mal refús de la defensa del Víkingur que aprofita El Haddadi per enviar al fons de la porteria, gràcies també a la col·laboració del porter visitant!
45′Tres minuts d’afegit
Imatge 43′Groga a Báröarson.
40′L’ha tinguda l’Inter! Tot i que l’acció ha acabat amb falta en atac, Jean-Luc ha rematat una centrada a dos metres de la línia de gol que el porter visitant ha aturat!
Imatge 27’GOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOL DE L’INTER ESCALDES!!!!!!! Excel·lent centrada de Jean-Luc que remata a la perfecció Raul Feher! S’avancen els escaldens a l’eliminatòria!
26′FALTA PERILLOSA FAVORABLE A L’INTER. A L’ESQUERRA DE L’ATAC LOCAL. LA PENJARÀ JEAN-LUC
25′Primera intervenció de Muñoz que ha de sortir amb els punys per refusar una centrada
24′Bé la defensa de l’Inter que la refusa sense problemes
23′Falta llunyana favorable al Víkingur. La penjarà Vatnhamar
21′S’atura el partit perquè els jugadors puguin veure aigua.
15′PRIMER XUT DE L’INTER. Recupera la pilota Jean-Luc i xuta des de la frontal però un defensa la refusa a córner
15′Partit sense ocasions encara al Comunal. El Víkingur ha començat a tenir més la pilota.
10′Primera aproximació de l’Inter. Una centrada de Jean-Luc que atura el porter sense problemes.
6′La pilota marxa fora directament.
5′Falta perillosa favorable al Víkingur a l’esquerra de l’àrea dels escaldencs.
5′Ha sortit bé l’Inter que per ara té més la pilota que el conjunt visitant. Encara cap ocasió destacada.
2′Primer córner del partit per a l’Inter Club Escaldes
0′COMENÇA EL PARTIT! Primera pilota pel Víkingur!
16.57 Salten els dos equips al terreny de joc de l’Estadi Comunal!
16.45 Els equips marxen ja als vestuaris. Tot llest perquè comenci el partit!
16.35ONZE DEL VÍKINGUR: Reynatrøö, Brúnni, Gregersen, Johansen, Joensen, Vatnhamar, Bárõarson, Jonhardsson, Turi, Svensson, Ellingsgaard
16.30ONZE DE L’INTER: Muñoz, De Nova, Jean-Luc, Andreu, Feher, Duro, V. Martínez, Kata, El Haddadi, Caballé i Gallego
16.05El partit començarà a partir de les 17.00h a l’Estadi Comunal. Els escaldencs aspiren a treure un bon resultat per seguir vius de cara al partit de tornada
16.00Bona tarda i benvingut al minut a minut del duel entre l’Inter Escaldes i el Víkingur, corresponent a la priemra ronda prèvia de la Conference League