FC ANDORRA

DIRECTE: GIRONA FC 2-2 FC ANDORRA | PRETEMPORADA

AL TRAVESSER EL GIRONA

Iker Benito en un moment del partit al camp del Tolosa
90′ FINAL DEL PARTIT! L’ANDORRA SUMA UN NOU EMPAT A LA PRETEMPORADA DESPRÉS D’UN MOLT BON PRIMER TEMPS
89′ AL TRAVESSER EL COP DE CAP DEL GIRONA.
88′ QUINA ATURADA DE DANI MARTÍN! EL PORTER DE L’ANDORRA TREU UN U CONTRA U QUE ENVIA A CÓRNER
85′ IIIIIKEEER… HA POGUT FER EL TERCER L’ANDORRA!
78′ MARXA ALMPANIS LESIONAT
72′ Bons primers minuts d’Anderson Arroyo que també ha debutat.
71′ L’HA TINGUT EL GIRONA. Bona acció dels locals que aconsegueixen posar una centrada que Stuani remata de forma acrobàtica fora.
67′ Primera intervenció de Martín que atura un xut falta des del lateral.
Imatge 62′ENTRA: Dani Martín; SURT: Ratti.
62′ Molina xuta als núvols després d’una bona acció tricolor.
59′ Ho prova Almpanis amb un xut que surt per sobre de la porteria.
Imatge 54’GOL DEL GIRONA. GOL D’STUANI DE PENAL(2-2)
54′ PENAL FAVORABLE A L’ANDORRA.
Imatge 45′BATERIA DE CANVIS A L’ANDORR. ENTREN: Mika, Samper, Molina, Almpanis, Iker Benito i Molina; SURTEN: Jandro, Diego González, Bover i Bomba
45′ COMENÇA LA SEGONA PART!
45′ DESCANS A LES PRESES. L’ANDORRA GUANYA PER 1-2.
Imatge 44’GOL DEL GIRONA. GOL DE YANGEL QUE APROFITA UN ERROR EN LA SORTIDA DE PILOTA DE L’ANDORRA (1-2)
44′ Xut de Pablo Torre que marxa fora.
42′ Segueix molt còmode l’Andorra que només ha patit amb un error en la sortida de pilota que el Girona no ha pogut aprofitar.
Imatge MINUT’ENTRA: Ratti; SURT: Lizoain
32′ Primer xut del Girona. Una bona acció de Yangel que atura Lizoain sense problemes.
22′ Està bé l’Andorra, especialment amb la sortida de pilota. El Girona està trobant més espais ara en atac però no s’acosta a la porteria de Lizoain.
22′ Pausa d’hidratació.
Imatge 21’GOOOOOOOOOL! GOOOOOL DE L’ANDORRA! Error del Girona al sortir en defensa, Gazzaniga descol·locat i Nieto només ha de xutar des de la frontal per fer el segon del partit. (0-2)
16′Córner pel Girona. El primer del partit. La refusa la defensa.
12′AIIII LOBETE!! La pressió de l’Andorra també està sent molt bona. Gazzaniga s’ha de treure de sobre la pilota davant la pressió de Lobete que per poc li pispa la pilota al porter del Girona.
11′Està trobant espais l’Andorra per sortir. Jandro està signant uns primers minuts espectaculars.
Imatge 7’GOOOOOOOOOL! GOOOOOL DE L’ANDORRA! EXCEL·LENT JUGADA DEL CONJUNT TRICOLOR QUE REMATA NIETO AMB UNA DEFINICIÓ DELICIOSA! Surt bé l’Andorra que troba espais i Nieto remata amb un xut fort a l’escaire de la porteria de Gazzaniga! (0-1)
5′Ha sortit millor el Girona que ha tingut la primera ocasió amb una centrada que ha tret la defensa.
0′COMENÇA EL PARTIT
9.52Tot llest a Les Preses perquè comenci el partit! Últimes indicacions d’Eder als seus jugadors!
9.41ONZE DE L’FC ANDORRA: Lizoain, Migue Leal, Adrià Vilanova, Diego González, Pampín, Rubén Bover, Jandro Orellana, Bomba, Julen Lobete, Iván Gil i Nieto.
9.31ONZE DEL GIRONA: Gazzaniga, Miguel, David López, Valery, Aleix Garcia, Savio, Daley Blind, Pablo Torre, Yangel Herrera, Pau Víctor i Selvi.
9.20Han arribat ja els dos equips al Royal Verd de les preses. Escala el conjunt tricolor.
9.10L’Andorra es va estrenar aquesta setmana amb un partit al camp del Toulouse en un duel que va acabar amb emapt a zero.
9.00Bon dia des de Les Preses on l’Andorra disputa avui el seu segon partit de pretemporada davant el Girona FC!