FC ANDORRA

FINAL: FC SANTA COLOMA 2 – 2 FC ANDORRA | AMISTÓS

Segueix el minut a minut del partit en directe

Amistòs fc santa coloma - fc andorra
90′S’acaba el partit amistós. Empat a 2. Primera part molt d’atac per part dels dos equips i finalment s’ha acabat amb la sensació de partit d’entrenament. Ningú lesionat, s’han pogut provar coses i s’han acumulat minuts a les cames.
75′L’FC Andorra dominant totalment el joc i l’equip colomenc, molt endreçat i jugant molt bé les seves cartes. El partit ha agafat un ritme més tranquil que no pas la primera part, on la sensació és que el més important és sumar minuts, sensacions i que ningú es faci mal.
58′L’ha tinguda Sergio Molina. Bon xut des de fora de l’àrea que ha aconseguit aturar el porter colomenc.
51′Gol anul·lat per fora de joc a l’FC Andorra. Bona jugada de Manu Nieto que Álex Pastor després d’una bona passada ha aconseguit transformar. L’àrbitre, però, ha xiulat fora de joc.
46′Comença la segona part amb el 2-2 al marcador. Molts canvis per part dels dos equips. Debuta Oier a la porteria de l’FC Andorra.
45′Mitja part a l’Estadi Comunal. Empat a 2 al marcador i els dos equips que proven coses.
40′Minuts de calma on l’FC Andorra domina amb pilota, però no acaba de tenir cap ocasió clara, bons minuts també dels colomencs que tot i no tenir gaire domini, tampoc pateix.
31′Martí Vilà substituït. Ha jugat els primers 30 minuts del partit. Ha reaparegut avui després de molts mesos lesionat.
30′Pausa per a la hidratació.
Imatge 26’Torna a respondre molt ràpidament l’FC Andorra! GOOOOOOOL del nouvingut, del punta, gol de Scheidler! Debut i gol!
Imatge 24’Gooooooooool de l’FC Santa Coloma. L’equip colomenc que es torna a avançar al marcador! 2-1.
18′Domina l’FC Andorra i s’apropa amb ocasions de Bover i Iván Gil. L’FC Santa Coloma que intenta sortir endreçat i buscar accions de perill
12′S’ha avançat l’FC Santa Coloma en una bona jugada col·lectiva de l’equip, l’avantatge però, ha durat ben poc a l’equip colomenc. L’FC Andorra ha retallat distàncies només 2 minuts més tard, obra del debutant Shabani.
5′Els dos equips que han sortit amb la intenció de provar coses, tempteig inicial i les primeres ocasions que arriben.
1′Comença el partit! Tots dos equips que podran provar sistemes, jugadors i tenir la opció de sumar minuts per a tots els jugadors.
10:25L’FC Andorra per la seva part jugarà amb Dani Martín, Petxa, Alende, Marsà, Martí Vilà, Samper, Bover, Iván Gil, Iker Benito, Shabani i Scheidler
10:25L’FC Santa Coloma que jugarà amb els següents 11 jugadors: Adri Collet, Jilmar, Alex Sanchez, Caballo, Toribio, López, Hamza, Eloy Gila, Marc Nierga i Garrido.
10:00Bon dia i benvinguts al directe del partit entre l’ FC Santa Coloma i l’FC Andorra. Partit amistòs que es disputa a l’Estadi Comunal d’Andorra.