90+8′ FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL 1-0. .
Imatge 90+5′Canvi al Real Oviedo. SURT: Colombatto, ENTRA: Sesé.
Imatge 90+4′Groga per Calvo.
Imatge 90+2′Groga per Luengo. Anirem fins el 90+7.
Imatge 86′Més canvis als dos equips. Per l’Andorra. ENTREN: Arroyo i Jandro; SURTEN: Alende i Samper. Per part dels visitants, ENTREN: Masca, Paulino i Cardero SURTEN: Seoane, Calvo i Moyano.
Imatge 66′Vermella per Luismi per segona groga. Acció on ha arribat tard el jugador de l’Oviedo i ha atropellat Nieto.
Imatge 81’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE L’FC ANDORRA, GOL DE JULEN LOBETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Penal transformat per l’extrem tricolor, després d’una bona jugada que ell mateix s’ha inventat.
Imatge 70′Més canvis a l’FC Andorra. ENTREN: Nieto i Lobete; SURTEN: Iván Gil i Iker Benito.
Imatge 66′Vermella per Aurélien per un cop de colze a un jugador de la defensa de l’Oviedo. Molt justa.
Imatge 63′Canvi a l’FC Andorra. ENTRA: Álex Calvo; SURT: Shabani.
58′ Xifra d’espectadors: 1820 persones a l’Estadi Nacional. .
52′ Ha caigut Migue Leal després d’una bona passada de González a l’àrea rival, però finalment no s’ha xiulat penal. .
46′ Comença la segona part a l’Estadi Nacional. .
45′Sense temps per més. Jugadors a vestidors. .
Imatge 35′Groga per Luismi. Segona del partit, segona pel Real Oviedo.
32′Les ha tingut el Real Oviedo! Dues ocasions gairebé consecutives dels asturians, que per sort tricolor, no han acabat en gol. .
Imatge 28′Groga per Sebas. Primera del partit.
25′Bona acció d’Iker Benito per banda esquerre però que no ha pogut culminar. De moment l’home més desequilibrant d’aquest inici. .
17′L’FC Andorra busca desplaçaments llargs per activar els extrems del conjunt tricolor, fins ara, però, sense exit. Minuts on cap equip aconsegueix dominar amb el seu joc. .
8′Comença amb calma el partit, cap ocasió clara fins el moment. .
1′Comença el partit!. .
20:50Els equips a vestidors. 10 minuts i comença el partit! .
20:40Els jugadors dels dos equips escalfen al Nacional..
20:31L’FC Andorra jugarà amb Dani Martín, Migue Leal, Alende, Diego González, Pampín, Iván Gil, Samper, Molina, Shabani, Scheidler..
20:30El Real Oviedo que jugarà amb Leo Román, Oier, David Costas, Dani Calvo, Abel, Viti, Colombatto, Luismi, Moyano, Seoane i Borja Bastón..
Bona nit i benvinguts al directe del partit entre l’FC Andorra i el Real Oviedo que es disputarà avui a partir de les 21.00h a l’Estadi Nacional.