90’+ 7ARA SÍIII!!!!!FINAAAAAAAAAAAAAAAALL, FINAAAAL!! PATINT PERÒ GUANYA L’ANDORRA EN EL DEBUT TRICOLOR A CASA!! 6 PUNTS DE 6 POSSIBLES PEL CONJUNT D’EDER SARABIA. 3-2 DAVANT EL CARTAGENA.
Imatge 90 + 4’GOL de l’FC Cartagena, gol de Ayllón. 3-2 al marcador. 2 pel final.
90′ S’afegiran 7 minuts al partit. <
Imatge 88′Canvis a l’FC Andorra. ENTRA: Sergi Samper; SURT: Jandro Orellana.
83′ Ho està controlant l’FC Andorra. Dominant ara si el partit, i controlant el temps. 8 minuts més l’afegit per sumar tres punts més! <
Imatge 78′Canvis a l’FC Andorra. ENTREN: Iker Benito, Molina i Martin; SURTEN: Bover, Iván Gil i Manu Nieto. Ovació pel 9 de l’Andorra.
Imatge 76’GOOOOOOOOOOL, GOL, GOOOL DE L’ANDORRA! HAT-TRICKKKKKKK!!!! GOL DE MANU NIETO! DE PENAL.
77′ PENAL FAVORABLE L’ANDORRA, hi anirà Manu Nieto! <
Imatge 72’GOL de l’FC Cartagena, gol de penal de Fortuño. 2-1 al marcador.
Imatge 64’GOOOOOOOOOOL, GOL, GOOOL DE L’ANDORRA! GOL DE MANU NIETO! Ha caçat una pilota dins de l’àrea i l’ha possat al fons de la xarxa.
60′ Espectaculars aquests minuts de l’Andorra, domini absolut de l’equip tricolor. Molt bé l’Andorra. <
Imatge 55’DJIUOBHDIOBABDYU!!!!! GOOOOOOOOOOL, GOL, GOOOL DE L’ANDORRA! GOL ESPECTACULAR DE MANU NIETO! QUIN GOLÀS, QUINA BOMBA!!! DES DE 30 METRES, A LA MITJA VOLTA L’HA CLAVAT A L’ESCAIRE!!!.
50′ S’escalfen jugadors per part dels dos equips. <
48′ Fora de joc!!! Llàstima aquesta acció invalidada de l’FC Andorra, la primera de la segona part. Pilota al travesser de Bover. <
46′ Comença la segona meitat a l’Estadi Nacional. <
45′ Final de la primera part, empat al marcador 0-0. <
45′ 3 minuts d’afegit. <
Imatge 40′Groga per Jandro Orellana per una acció on el migcampista ha arribat molt tard. Segona de l’FC Andorra
36′ Pausa per la hidratació.
35′ L’FC Andorra està estabornit. Mals minuts dels tricolors i, el FC Cartagena que agafa protagonisme al partit.
Imatge 32′Canvi a l’FC Andorra. ENTRA: Marsà; SURT: Petxa, amonestat amb groga. Empipada monumental del lateral dret de l’Andorra.
30′ Fora Manu Nieto! Bona acció de Petxa per línia de fons que per poc no ha pogut arribar Nieto, la més clara de l’FC Andorra fins el moment.
Imatge 21′S’embruta el partit, targeta groga ara per Ortuño en una acció molt i molt lletja.
Imatge 20′Groga per Petxa, la primera del partit per un jugador local.
Imatge 15′Groga per Hevel, la primera del partit.
10′Domini absolut de l’FC Andorra, atac rere atac. Molt bons minuts dels extrems, tant Calvo com Lobete sent molt incisius i creant perill constantment.
3′Primers minuts de tampteig. La primera ocasió del partit és per l’Andorra, l’ha tret Marc Martínez.
1′Comença el partit! Primera pilota per l’FC Andorra!
18.58Salten els jugadors a la gespa, tot llest al Nacional. 2 minuts i comença el partit.
18.4515 minuts i comença el partit a l’Estadi Nacional.
18.27Salten a escalfar-se els jugadors dels dos equips a l’Estadi Nacional.
18:05Onze del FC Cartagena: Marc, Carlos Sánchez, Calero, K. Olivas, Solá, Jairo, Muñoz, Hector, Musto, Ortuño i Real.
18.00Onze de l’Andorra: Ratti, Pampín, Arroyo, Vilanova, Petxa, Jandro, Bover, Iván Gil, Lobete, Calvo i Manu Nieto.
17:55L’Andorra i el Cartagena es van enfrontar la temporada passada en dues ocasions a la lliga. L’anada va ser a la ciutat de Cartagena i va acabar amb el resultat de 0-3 favorable els tricolors, a la tornada el resultat va ser d’0-1 a favor del cartagena.
17.45Bona tarda i benvinguts al directe del segon partit oficial del FC Andorra. Debut a l’Estadi Nacional del conjunt tricolor. El FC Cartagena serà el rival de l’equip d’Eder Sarabia. A les 18h ens posem en marxa!