90+8′Final a Andorra, perd l’equip local a l’Estadi Nacional.
90+2′Zubiaurre providencial atura dues ocasions de l’FC Andorra que intenta entrar en partit!
Imatge 88′L’Eldense farà els últims canvis SURTEN: Marc Mateu, Timor, Clemente ; ENTREN: Poloni, Dumic i Salcedo.
Imatge 83’Gol del CD Eldense que fa el tercer. 1-3.
Imatge 77′Per l’FC Andorra SURTEN: Diego González i Petxa; ENTREN: Molina i Marsà.
Imatge 76′L’Eldense fa més canvis. SURT: Chapela ; ENTRA: Jorquera.
Imatge 74′Groga per Marc Mateu. La segona per l’Eldense.
Imatge 71′Groga per Sergi Samper. La segona per l’FC Andorra. .
70′SALVA PETXA EL TERCER DE L’ELDENSE SOBRE LA LÍNIA DE GOL…!
Imatge 64’Gol del CD Eldense, Gol d’Ortuño, es torna a avançar el conjunt visitant.
Imatge 62′Primers canvis ara per l’FC Andorra. ENTREN: Manu Nieto i Álex Calvo; SURTEN: Lobete i Scheidler.
Imatge 57′Primer canvi del partit. ENTRA: Álex Bernal; SURT: Florin Andone.
50′ FORAAAAAA SCHEIDLER!!! Molt bé Iker Benito que ha posat una bona centrada que no ha pogut convertir el francès!
46′Comença la segona meitat a l’Estadi Nacional
45+3′Mitja part a l’Estadi Nacional. Bona reacció de l’FC Andorra que s’ha tornat a posar en partit després del gol inicial de l’Eldense
43′Lobeteeeee gairebé fa el segon amb cama esquerra! Llàstima!
38′Està el partit totalment controlat per l’FC Andorra. Arribant, circulant molt bé la pilota i creant molt de perill.
Imatge 33’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL de l’FC Andorra, Goooooooooooooooooooool d’Álvaro Martín!!!!!! EMPATA L’FC ANDORRA
23′Bona reacció de l’equip local que s’apropa a la porteria de Zubiaurre amb una rematada de Scheidler.
Imatge 18′Groga per Florin Andone per protestar, la primera del partit. .
13′Intenta estirar-se l’FC Andorra però no està còmode al partit fins al moment.
Imatge 04’Gol del CD Eldense, Gol d’Iván Chapela, s’avança l’equip visitant en la primera acció de partit en una acció d’estratègia
01′En marxa el partit al Nacional!.
16.13Salten els protagonistes a la gespa. Sorteig de capitans i comença el partit a Andorra.
16.05S’han retirat els dos equips a vestidors per escoltar les últimes indicacions dels entrenadors, en 10′ comença el partit!
15.50Escalfen tots dos equips a l’Estadi Nacional!
15.35Onze de l’Eldense: Zubiaurre, Abad, Carlos, Iñigo, Marc Mateu, Clemente, Ortuño, Timor, Chapela, Soberón i Florin Andone.
15.30Onze de l’FC Andorra: Dani Martín, Petxa, Vilanova, Diego, Pampín, Samper, Iván Gil, Álvaro Martín, Iker Benito, Lobete i Scheidler.
14.45Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre l’FC Andorra i el CD Eldense, que es disputarà a les 16.15h a l’Estadi Nacional d’Andorra.