Imatge 90+10′FINAL A ANDUVA. S’escapa un punt en un mal partit dels tricolors.
Imatge 90+7’Gol del Mirandés. Carlos Martín. 4-3. 90+7. L’FC Andorra que tira per terra la feina que havia fet fins el moment./td>
Imatge 90+3’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE L’FC ANDORRA!!!!!! 3-3!!!!! EMPATA PAMPÍN!./td>
Imatge 90’GOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL D’IVÁN GIL! RETALLA DISTÀNCIES DE NOU L’FC ANDORRA!!!!!! 3-2./td>
Imatge 89′Álex Calvo foraaaa!! Ho intentava l’andalús que li ha sortit fora per poc.
Imatge 87’Golàs espectacular del Mirandés. Errada clamorosa de Marsà que Godoy, des del seu propi camp, converteix un golàs per sobre de Ratti.
Imatge 81′Canvis al Mirandés. ENTREN: Reina i Tomeo; SURTEN: Álvaro Sanz i Alberto.
Imatge 75′Aurélien foraaaaaaaaaaaaaaaaa! Per poc no aconsegueix el segon l’FC Andorra!!
Imatge 72′Pausa d’hidratació.
Imatge 70′Groga per Jandro. Segona de l’FC Andorra.
Imatge 70′Canvis als dos equips. ENTRA a l’Andorra: Iván Gil; SURT: Sergio Molina. Al Mirandés ENTRA: Barbu; SURT: Chaira.
Imatge 69’GOOOOL, GOL, GOL, GOL, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, GOL D’ALENDE, GOLÀS D’ALENDE!!!!! EL PRIMER DE L’FC ANDORRA. 2-1.
Imatge 56′Canvis al Mirandés. ENTREN: Godoy i Moreno; SURTEN: Martón i Rubén Sánchez.
55′Bona ocassió per l’FC Andorra, que està jugant bé en aquests primers minuts de la segona meitat..
50′Ha entrat millor l’FC Andorra en aquesta segona part..
Imatge 46′Canvis a l’FC Andorra ENTREN: Álvaro Martín, Alende, Aurélien, Calvo; SURTEN: Bover, Arroyo, Nieto i Lobete.
46′Comença la segona part..
45’+4Final de la primera part. Molt dolents els primers 45 minuts a Miranda de Ebro. Haurà de canviar molt el partit per a que l’Andorra pugui treure un resultat positiu..
Imatge 43’Gol del Miandés. Segon dels locals. Falta de contundència defensiva que, Carlos Martín aprofita per fer el segon amb l’ajuda d’Arroyo. 0-2.
35′Pausa d’hidratació. .
Imatge 32’Gol del Miandés. Perd la pilota Jandro i al contraatac fa el primer Gabri. 0-1.
23′Ratti de nou! Torna a salvar el porter de l’FC Andorra a l’equip. .
18′Està tenint molts problemes l’FC Andorra per sortir amb la pilota controlada i aquestes pèrdues les està aprofitant el CD Mirandés per crear perill. .
10′Ha començat malament el conjunt tricolor. Eder Sarabia es desespera a la banda d’Anduva. .
4′Ha salvat Ratti el primer del Mirandés. .
1′Comença el partit a Miranda de Ebro. .
18:20Es retiren a vestidors per rebre les últimes instruccions els dos equips. .
18:10Escalfen els dos equips a Anduva. .
17:30l’FC Andorra presenta la següent alineació: Ratti, Migue Leal, Marsà, Arroyo, Pampín, Jandro, Bover, Molina, Iker Benito, Lobete i Manu Nieto. .
17:29El CD Mirandés que jugarà amb el següent 11 titular: Ramón, Barcia, Tachi, Gabri, Álvaro Sanz, Carlos M, Ilyas Chara, Martón, Juan María, Pablo Ramón i Rubén Sánchez..
17:20Bona tarda i benvinguts al directe del partit entre el CD Mirandés i l’FC Andorra que es disputarà avui a partir de les 18.30h a l’estadi d’Anduva.