00:15Eder Sarabia: “Hem de millorar el treball de sortida de pilota, hem tingut moltes pèrdues.”
00:12Eder Sarabia: “Estem molt contents, veníem en bona dinàmica. Hem dominat i hem tingut moltes ocasions molt clares. Hem fet bon partit i merexem la victòria”
90’+ 5FINAAAAAAAAAAAAAAAALL, FINAAAAL!! GUANYA L’ANDORRA EL PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA.
90′5 minuts d’afegit.
85′5′ + l’afegit per arribar al final del partit. Controlant el partit l’Andorra
Imatge 78′Més canvis a l’Andorra. ENTREN: Sergio Molina i Benito; SURTEN: Jandro i Álex Calvo.
70′Atura de nou Ratti.
Imatge 68′Canvi a l’Andorra. ENTRA: Miguel Leal; SURT: Petxa.
66′No arriba Nieto! Jugada molt bona de Lobete però que Nieto no aconsegueix rematar.
Imatge 62′Groga per Petxa, la primera per un jugador de l’Andorra.
58′Lobete al pal!!! Quina jugada de l’Andorra… ho havia fet molt bé el conjunt tricolor, però Lobete quan només l’havia de posar dins, l’ha enviat al pal.
Imatge 54′Canvi al CD Leganés. ENTRA: Neyou; SURT: Chicco, amonestat amb groga.
52′Cissé fora! Perd la pilota Arroyo i el davanter del Leganés que ha estat a punt d’aprofitar-ho.
48′Bover que casi fa el segon del partit per l’Andorra. Quina ocasió…!
46′Comença la segona part.
45’+4 L’ha tingut el Leganés. Aturada brutal de Ratti just abans del descans! Equips a vestidors.
45′ 4 minuts d’afegit.
Imatge 40′Groga per Perea, la segona per un jugador del Leganés. La primera ha estat per Chicco.
31′ El partit s’atura per pausa d’hidratació.
Imatge 30’GOOOOOOOOOOL DE L’ANDORRA! GOL ESPECTACULAR DE BOVER! QUIN GOLÀS!!! BOVER AMB CAMA ESQUERRA ACONSEGUEIX EL PRIMER DEL PARTIT.
27′ Nieto als núvols. Bona jugada d’Álex Calvo per banda dreta. La més clara fins ara dels tricolors.
23′ Falta que Jandro no ha pogut transformar, a la tanca.
Imatge 18′Groga a Eder Sarabia per queixar-se a l’àrbitre.
15′ Primera ocasió del Leganés! Pampín evita el primer dels madrilenys sota pals. Molt bona acció de Franquesa per banda esquerra que acaba amb el remat dels “pepineros”.
10′ Possessió i domini del conjunt andorrà, bons minuts dels tricolors. El Leganés, ben situat, busca recuperar i sortir de pressa en transició.
5′Primers minuts de tampteig i la primera de l’Andorra, l’ha tingut Lobete.
0′Comença el partit! Primera pilota pel Leganés!
21.58Salten els jugadors a la gespa, tot llest a Butarque. 2 minuts i comença el partit.
21.5010 minuts i comença el partit.
21.30Salten a escalfar-se els jugadors dels dos equips a Butarque.
21.05Onze del CD Leganés: Dani Jiménez, Miramón, Sergio González, Arambarri, Franquesa, Raba, Chicco, Perea, Undabarrena, Cisse i Diego.
21.00Onze de l’Andorra: Ratti, Pampín, Arroyo, Vilanova, Petxa, Jandro, Bover, Iván Gil, Lobete, Calvo i Manu Nieto.
20.50L’Andorra i el Leganés es van enfrontar la temporada passada en dues ocasions a la lliga. Tant a l’anada com a la tornada el resultat va ser d’1-1.
20.45Bona tarda i benvinguts al directe del primer partit oficial del FC Andorra. Comença la Liga Hypermotion pel conjunt tricolor, i ho farà en un dels camps més complicats de la segona divisió. El camp del Leganés serà l’escenari del debut dels homes d’Eder Sarabia. A les 22h ens posem en marxa!