FC ANDORRA

Debut amb victòria a l’Estadi Nacional

L’FC Andorra guanya al Cartagena i suma 6 punts de 6 possibles a la Liga Hypermotion

GOL Manu Nieto vs Cartagena

L’FC Andorra arribava a la segona jornada amb unes sensacions molt i molt bones després de la victòria a Butarque i una setmana d’entrenaments on l’equip confiava a sumar uns altres tres punts en el debut a casa de l’equip tricolor davant l’FC Cartagena.

L’inici de partit ha estat marcat per un domini de l’Andorra amb possessions llargues i amb l’activació dels extrems on tant Lobete com Álex Calvo han estat molt actius i apareixent en zones de perill. Les activacions a l’esquena de la defensa deL Cartagena li estaven funcionant a l’equip tricolor, però una groga i posterior substitució al minut 33 d’Alex Pecharromán, ha canviat totalment la primera part.

La segona part ha estat un altre partit, s’ha canviat totalment la dinàmica del partit i l’FC Andorra ha començat a carburar. Un gol espectacular de Manu Nieto, ha canviat el partit, el davanter de l’Andorra ha rebut una pilota d’esquena a 30 metres de la porteria, però com un dard, l’ha clavat a la diana. Golàs del 9 de l’Andorra i a partir d’aquí el conjunt tricolor que ha dominat, ha arribat el segon, també obra de Manu Nieto.

Amb un 2-0 favorable i on els locals dominaven i tenien la sensació d’estar tancant el partit, un penal per mans a dins de l’àrea de l’Andorra, ha fet que l'”efesé” escurces distàncies. Ha començat la bogeria, però controlada i així ha arribat el tercer de Nieto, també de penal quan faltaven 10 minuts pel final que sentenciava, ara si, el partit.

Al descompte, el canterà Ayllón ha fet el segon pels visitants, un gol que ha quedat en anècdota, ja que els tricolors han sabut controlar molt bé els minuts finals sense permetre perill rival.

Així doncs, l’FC Andorra suma 3 punts més i es converteix en el primer equip a sumar 6 punts de 6 possibles.