POLIESPORTIU

Cinquena posició per Marc Font en el Campionat d’Espanya de Hard Enduro

El pilot tricolor va tenir una lesió al final de la prova que el va privar de poder estar al podi

Marc Font en un instant de la competició / FOTOESPORT

El pilot andorrà va completar la seva participació en el Campionat d’Espanya de Hard Enduro en una meritòria cinquena posició després d’acabar de manera regular en el top 10, les cinc proves disputades. El tricolor amb l’equip de Zona Paddock 89 va estar molt prop del podi, però una lesió en la recta final de la prova, el va difcultar a l’hora de poder competir en igualtat de condicions.

El pilot de la Federació Motociclista d’Andorra, tot i el seu bon resultat, va ser autocrítica i va destacar que “l’objectiu a l’inici de la temporada era el podi i no l’hem assolit. Encara que també és cert que un top 5 és per estar content, sobretot, per haver superat la recta final del campionat sense estar al 100% físicament”.