FC ANDORRA

Marsà: “Vinc perquè surt un jugador, però no m’agraden les comparacions”

Nogués confirma la sortida de Mármol i lamenta com s’ha produit la negociació

Published

on

José Marsà en el partit davant l'Osca / FC ANDORRA

José Marsà, el nou central de l’FC Andorra, ha estat presentat aquest matí en una incorporació que es produeix per cobrir la sortida de Mika Mármol que marxarà en direcció a Gran Canaria. “En Marsà busquem la seva sortida de pilota que és molt neta i molt clara; pensem que s’adapta plenament a la proposta de joc” ha remarcat Jaume Nogués en la roda de premsa on també s’ha mostrat més contundent amb la situació del que fins ara era jugador tricolor: “ara ja sí podem dir que s’està treballant en la sortida de Mármol” ha reconegut.

En aquest sentit, el director esportiu ha lamentat com s’ha produit tota la negociació i ha apuntat que “sempre hem demanat respecte al club, crec que ara s’està produint”. Així, Nogués ha detallat que la negociació que s’està produint és a tres bandes perquè el Barça també es quedarà un percentatge del jugador, en una operació que deixarà prop de 2 milions d’euros a les arques andorranes –xifra que el responsable tricolor no ha volgut confirmar–.

“Quan passen aquestes operacions [un jugador que explota a l’Andorra i marxa] és un èxit. Es podrien haver fet les coses d’una altre manera? Segurament sí, però són situacions que passen en el món del futbol” ha asseverat Nogués que ha deixat clar que “volem jugadors que vulguin estar aquí, que tinguin la mateixa ambició que nosaltres”.

Format a Can Barça

Per suplir el buit, l’Andorra ha portat més ADN blaugrana a l’eix de la defensa. Format a la base del Barça, José Marsà arriba procedent de l’Sporting de Lisboa i queda en propietat de l’FC Andorra en una jugada més per seguir ampliant els actius del club. “Havia coincidit amb el Jandro, José –l’entrenador de porters–, Oriol que era el meu fisio… Ells són els que m’estan ajudant en l’arribada” ha relatat el jugador que ha explicat que encar busca pis i es troba fent tots els tràmits per aterrar al país. “Veig que és un país molt tranquil i segur, no em va costar gens decidir-me perquè la proposta de joc és la meva” ha apuntat Marsà que ha afegit que “allà on vaig vull jugar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version