FUTBOL

La UE Sant Julià segueix en l’estocada

El Comitè d’Apel·lació desestima el recurs dels lauredians, que ja només li queda la via jurídica

Published

on

Un dels darrers partits de la UE Sant Julià a la Lliga Multisegur / FAF

El Comitè d’Apel·lació de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va desestimar el recurs presentat pel club lauredià presidit per Manel Leitao, un fet que els exclou de la Lliga Unida. Amb aquesta decisió, la segona divisió de la lliga nacional es torna a veure reduïda amb l’FS La Massana i el Ranger’s, com a únics candidats a poder ascendir i els filials de l’FC Santa Coloma B, la UE Santa Coloma B i l’Atlètic Escaldes B. 

Des d’Apel·lació, es creu que s’han infringit diversos punts del reglament i ha actuat amb contundència decidint “l’expulsió de la competició” aplicant així l’article 36 del Reglament Del Règim Jurisdiccional, Esportiu, Competitiu, Disciplinari i d’Ètica de la Federació per vulnerar alguns dels articles, com el 37.2.e, 39 i 47 del reglament general. És important recordar, que el club lauredià va haver de renegociar amb presses el deute amb la Federació , que s‘estipulava de més de 28 000 euros, per presentar un acord, i reclamava només una multa econòmica per la infracció. Un fet que el Comitè indica com a “mesura incoherent, ja que una multa només faria que augmentar el deute que queda constància en l’expedient sancionador del club”.

Tot i això, des de l’entitat laurediana encara es defensa que s’està al dia dels pagaments pendents del curs passat i han valorat tornar a presentar un recurs, però en aquest cas al Comitè Jurídic de l’esport de Govern. Tanmateix, el club presidit per Leitao, té fins a deu dies hàbils per presentar-lo i només li queda la via judicial si vol evitar un desastre total. Un punt clau en la problemàtica, que sembla ser el final per als lauredians. Queda per veure com acabarà aquest serial, però el que sí que està clar, és que la situació deixa una altra taca negra gran a la història del futbol nacional, com ja va deixar en el passat el FC Lusitans.

L’Engordany embargat

Si el Sant Julià està en un problema dels grossos, la UE Engordany se suma al caos del futbol nacional. Els escaldencs van rebre una notificació d’ordre d’embargament sobre els béns i drets del club per un import de més de 3.000 euros. L’escrit va ser publicat al BOPA, ja que es va intentar notificar l’acord al representant legal de l’entitat, Cristian Celay.

Cal recordar, que l’entitat escaldenca va salvar-se el curs passat fruit de l’ajuda dels seus set jugadors internacionals. Els jugadors van arribar a un acord amb el club, perquè els percentatges dels diners de les convocatòries dels jugadors de la selecció que abona la FAF, es pogués pagar els deutes a la plantilla. El problema va ser que aquests diners, els internacionals ja no els van veure i el club va caure en picat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version