COA

Govern avança 2,1 milions d’euros a les federacions

El primer pagament es farà a finals de gener per donar major liquiditat al món de l’esport

Published

on

El ministre Guillem Casals durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres / SFGA

el Govern va informar ahir en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que avançarà a les federacions part de les subvencions del 2024 a finals de gener. En total, s’avançaran 2,1 milions d’euros dels ajuts a l’esport que les federacions ingreseran aquest mateix mes.

“El Govern facilita la liquiditat de les federacions durant els primers mesos de l’any, per tal de fer front a les despeses previstes per al desenvolupament de les seves activitats amb els esportistes federats. Ja que, fins ara, el primer pagament s’efectuava a finals del primer trimestre” assevera l’executiu en el seu comunicat.

Cal destacar, que el càlcul d’aquest avançament s’ha fet en referència amb l’import atorgat a cadascuna de les federacions en la convocatòria del 2023, avançant set dotzenes parts de la subvenció rebuda el darrer any. “Un cop es resolgui la convocatòria per a les subvencions corresponents al 2024, que té una partida prevista al pressupost de 4.318.381,70 euros, les entitats esportives rebran la diferència entre l’import atorgat pel 2024 i el rebut en aquest primer avançament”, remarca el Govern.

A més, per primer cop, el Comitè Olímpic Andorrà també rebrà un avançament, també de set dotzenes parts, calculat en funció de la seva previsió de despesa per aquest any 2024 i no per la subvenció rebuda al 2023, ja que les seves necessitats varien segons els esdeveniments esportius que celebren cada any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version