ESPORT DE NEU

Cancel·lat l’Ordino Arcalís Pro

L’Ordino Arcalís Pro, s’ha cancel·lat per la manca de condicions idònies fora pistes, que no compleixen els mínims de seguretat per a una competició FWT Pro

Published

on

Ordino Arcalís Pro / Freeride World Tour

Tot i que la muntanya es trobava en un estat òptim fa tan sols unes setmanes, la pluja i l’augment de les temperatures han fet malbé la neu fora de les pistes d’esquí, convertint les diferents àrees en perilloses per al freeride professional.

Els models meteorològics indiquen possibles nevades de cara al 10-11 de febrer. Malauradament, aquesta data és massa tard per encaixar amb la finestra de celebració de l’Ordino Arcalís Pro, que és de l’1 al 7 de febrer. Per això, el comitè organitzador de l’estació i el FWT han decidit conjuntament cancel·lar la competició d’aquesta temporada.

El fundador del FWT, Nicolas Hale-Woods ha manifestat que “Ordino Arcalís, Andorra, ha ofert algunes de les millors competicions de l’última dècada al FWT. La quantitat de muntanyes perfectes per al freeride que hi ha en aquest país és realment impressionant. Riders, staff i fans sentim molt no competir aquest any a Andorra i ja tenim ganes de venir el pròxim hivern”.

Cal destacar que ara com ara, Grandvalira Resorts disposa actualment de més de 180 quilòmetres de pistes esquiables amb una oferta molt completa. David Ledesma, director de Màrqueting de Grandvalira Resorts ha posat en relleu que “Desafortunadament, les condicions de freeride a Ordino Arcalís no són adequades per a una prova FWT Pro. Desitgem a l’organització tota la sort del món per a la resta del Tour i ens posem a treballar per veure’ls de nou l’any vinent”.

El següent i segon esdeveniment del FWT 2024 serà el Kicking Horse Golden BC Pro de Canadà, amb una finestra que va del 14 al 20 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version