UE Santa Coloma i Inter empaten i l’Amèrica suma la primera victòria

El partit entre els líders es va quedar sense gols mentre que els dos equips de la part baixa van guanyar

Published

on

Un moment del partit entre l'Inter i el Santa Coloma. / FAF

La UE Santa Coloma va salvar una pilota de partit aquest cap de setmana amb l’empat davant l’Inter Escaldes. Si bé encara queda molta lliga per davant, els colomencs van esquivar el primer enfrontament directe amb el qual encara avui és segon classificat: l’Inter Escaldes.

Amb l’empat, els colomencs es mantenen líder amb 34 punts, dos més que l’Escaldes que en suma 32, que continua perseguit per l’FC Santa Coloma amb 30 punts -que va complir en el seu compromís davant el Penya Encarnada (0-2)–.

Una jornada que també ha destacat per la victòria de l’Atlètic Amèrica, la primera de la temporada. L’Amèrica es va imposar per 1-2 al Pas de la Casa, en un duel en el qual Marcel Oliva i Sebastián Gómez van marcar pels visitants, mentre que Alejandro Huerta va fer el que suposava l’1-1 pel Pas.

També va guanyar l’Esperança i ho va fer amb un contundent 0-4 davant el Carroi. Hugo Ferreira va fer el primer en el minut 4 de joc, mentre que Diego Najera va fer el 0-2 abans del descans. A la represa, Ian Scipione i Luis Blanco van fer el tercer i quart, respectivament.

Finalment, Ordino i Atlètic van empatar a 1, un resultat que allunya una mica més a tots dos equips de les posicions europees, quedant els dos conjunts amb 21 punts a la classificació. En aquest sentit, per la part baixa de la taula l’Atlètic Amèrica es manté com a cuer (5 punts), l’Esperança és penúltim (6 punts) i el Pas de la Casa seria el primer equip que se salvaria amb 8 punts.