POLIESPORTIU

Nova victòria de l’Enfaf que s’enfila a la segona posició (4-2)

El bon joc i l’efectivitat van donar una nova victòria a l’Enfaf que continua la seva bona ratxa

Published

on

L'equip de l'Enfaf en una imatge d'arxiu / ENFAF

L’Enfaf de futsal torna a guanyar i ja és segon en la classificació de la Tercera Nacional. Els de Jona Pérez, continuen amb el bon joc i van donar mostres de la gran qualitat que tenen en les seves files. El rival el Linyola, també venia en molt bona dinàmica, però els lleidatans ens van trobar amb un conjunt andorrà molt més efectiu.

Els andorrans van encetar el marcador amb un gol de Segura al cap de quatre minuts de joc. L’alegria no va durar gaire, ja en el minut 5, els lleidatans van arribar a la igualada. A partir d’aquí, el duel va canviar i la superioritat dels locals va notar, l’Enfaf va posar la directa i van ampliar les distàncies fins al 4-1 amb els gols de Regalo, Domínguez i Raventos. Ja en el tram final, el Linyola va fer el gol de l’honor amb el 4-2 final.