ESPORT DE NEU

L’equip masculí de la FAE torna a la competició amb el gegant FIS de Pozza

Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Xavier Cornella i l’EEBE U19 Àlvar Calvo han estat els participants tricolors

Published

on

Àlex Rius entrenant SL a Val Cenis

L’equip masculí ha tornat a la competició i ho ha fet al gegant FIS de Pozza di Fassa (Itàlia), on han corregut Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Xavier Cornella i l’EEBE U19 Àlvar Calvo.

Gabriel ha estat 34è a 4.07 del vencedor, que ha estat l’austríac Kilian Pramstaller, amb 1.41.31. L’andorrà continua amb el seu treball de readaptació després de l’aturada per lesió, i segueix agafant confiança, segons ha explicat el tècnic Greg Ribotto. 

Per la seva part, Àlex Rius, després de competir molts dies en eslàlom i amb pocs dies d’entrenament de gegant, avui ha reprès les curses amb la 36ª plaça, a 4.32, que segons Ribotto ha estat una cursa “correcta”. Xavier Cornella ha estat 39è a 4.87 ha fet algunes parts millor que altres, segons el tècnic, però es tracta “d’anar construint”. Per la seva part, Àlvar Calvo ha quedat fora a la primera mànega perquè ha topat amb un forat i se li ha creuat l’esquí.

Se suspèn la Copa d’Europa de St. Anton

D’altra banda, aquest dimecres hi havia doble cita per l’equip nacional femení, amb Jordina Caminal a la Copa d’Europa de descens a St. Anton (Àustria) i el gegant FIS de Pozza di Fassa (Itàlia). 

A St. Anton, on es troba Jordina Caminal, les condicions han estat molt dolentes els últims dies, primer amb poca visibilitat, el segon dia amb massa neu per la nevada de la nit anterior, i avui finalment tampoc les condicions eren les idònies per disputar cap sessió de descens. Així doncs, l’organització ha pres la decisió de suspendre aquesta Copa d’Europa.

L’esquiadora andorrana prepararà ara la cita d’Orcieres, a França, on es disputaran del 21 al 25 de gener les curses de velocitat d’una nova Copa d’Europa. El diumenge 21 i dilluns 22 seran dies d’entrenament de descens, el dimarts 23 i el dimecres 24, cursa de descens, i el dijous 25, cursa de supergegant.

Pel que fa a Clàudia Garcia, ha disputat el gegant FIS de Pozza. L’andorrana no ha pogut completar la segona mànega quan estava marcant cronos entre les 35 millors. A la primera mànega havia estat 40ª. Demà es disputa un segon gegant a la mateixa estació, corresponent al Nacional de Letònia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version