FC ANDORRA

Intensitat, pressió i guanyar duels

La nova identitat del FC Andorra molt vinculada al nou tècnic català

Published

on

Ferran Costa donant indicacions / FCA

Les tres claus de Ferran Costa per aconseguir la permanència. Un tècnic que ha canviat la cara a un equip, que es veia molt lluny de sortir de la zona vermella i que ara, tot i ser a cinc punts, continua creient i lluitant.

Diego González després del partit davant del Racing de Santander va confirmar que l’arribada de Ferran Costa ha estat un canvi de dinàmica positiu per un equip que no estava trobant el camí amb Eder Sarabia.

La convicció i el treball de l’equip han augmentat en les darreres setmanes, fet que ha pogut donar a l’equip punts a escenaris complicats. Dels quatre partits que L’FC Andorra ha disputat amb Ferran Costa a la banqueta, en tres ha sumat punts. En el debut a Eldense una victòria i dos empats davant de l’Espanyol i el Racing de Santander. Bons números, però veient que la resta d’equips implicats en la lluita del descens sumen, insuficients.

Tant és així, que des de la temporada 2013-14, no es veia un cuer a la Segona Divisió amb tants punts com aquest any l’FC Andorra. Els tricolors sumen 37 punts i estan a quatre de la salvació. Des de l’Hèrcules amb 41 punts la 2013-14, no es veia un últim classificat amb tants punts.

Això, però, lluny d’espantar l’equip, els dona més energia i més motivació en un canvi de dinàmica que amb més temps hagués, possiblement, estat, més efectiva. “Estem convençuts de la feina que estem fent. Tenim una convicció immensa i hem de continuar en la mateixa línia, perquè estem creixent”, assegurava el castellonenc.

Tan decisiva ha estat l’arribada del tècnic de Castelldefels, fins al punt que des del vestidor, part de la plantilla assegura que és el que necessitava l’equip. González, després de l’empat de l’anterior cap de setmana va ser contundent en la seva reflexió sobre aquest aspecte “l’arribada de Ferran, ha creat un impacte molt positiu en l’equip i ha canviat la dinàmica, és el que necessitàvem”. Això, però, no només ha canviat en l’àmbit d’imatge i de millora en l’equip, sinó també pel que fa als entrenaments i al dia a dia.

La intensitat, la pressió i guanyar duels, són ingredients clau per un tècnic que exigeix l’equip el compromís de controlar-los sense perdre l’essència. “Aquests elements ens van faltar i ens van penalitzar durant el primer tram de temporada”, acabava per afegir Diego.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version